Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Crossover van Disney+

The Crossover komt binnenkort naar Disney+. De streamingdienst onthulde dat de nieuwe basketbal-dramaserie in april met alle afleveringen tegelijk verschijnt.

Met Jaylyn Hall (All American (2018)), Amir O'Neil (Marlon), Derek Luke (13 Reasons Why), Sabrina Revelle (All American: Homecoming), Skyla I'Lece (P-Valley), Deja Monique Cruz (S.W.A.T. (2017)) en nieuwkomer Trevor Raine Bush in de hoofdrollen, is de serie gebaseerd op het kinderboek van Kwame Alexander. Het verhaal volgt een familie van basketballers met een focus op de tweeling Josh en JB Bell.

Disney+ onthulde meer over de aankomende serie in een persbericht:

"Vandaag heeft Disney+ de officiële trailer van de langverwachte originele serie The Crossover vrijgegeven. De serie van Disney Branded Television is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van Kwame Alexander en heeft een ensemble cast, waaronder Derek Luke, Daveed Diggs en meer. Alle afleveringen van de serie kun je vanaf woensdag 5 april streamen, alleen op Disney+.

The Crossover is een hartverwarmend, aangrijpend verhaal over een familie van basketbalspelers. De serie introduceert de tienerbroers Josh (Jalyn Hall) en Jordan (Amir O'Neil) Bell, alom beschouwd als basketbalfenomen. Via zijn lyrische poëzie vertelt een volwassen versie van Josh, alias Filthy (Daveed Diggs, Snowpiercer), het verhaal van het volwassen worden van hem en zijn broer, op en buiten het veld, terwijl hun vader, een voormalige professionele basketballer, zich aanpast aan het leven na basketbal en hun moeder eindelijk haar eigen levenslange dromen najaagt.

13205 The Crossover poster

Naast Hall, O'Neil en Diggs speelt in de serie ook Derek Luke als de voormalige professionele basketballer en de vader en coach van de jongens Chuck Bell, Sabrina Revelle als de familie matriarch Crystal Bell, Deja Monique Cruz als Maya, de beste vriendin van de Bell broers die niet zo heimelijk verliefd is op Filthy, Trevor Raine Bush als Vondie, teamgenoot en beste vriend van de Bell broers en Skyla I'Lece als Alexis, een jeugdvriendin die onlangs is teruggekeerd naar de stad en de aandacht trekt van beide Bell broers. Phylicia Rashad speelt een gastrol als de grootmoeder van de jongens en Chucks moeder, Barbara, die een bron van liefde en wijsheid is.

De Disney+ Original serie The Crossover wordt geproduceerd door 20th Television voor Disney Branded Television. Kwame Alexander, Damani Johnson en Kimberly A. Harrison zijn de uitvoerende producenten en co-showrunners. The SpringHill Company's LeBron James, Maverick Carter, Jamal Henderson en Lezlie Wills zijn ook uitvoerend producent naast George Tillman Jr., Bob Teitel, Robert Prinz en Jay Marcus van State Street Pictures, Daveed Diggs, Todd Harthan en Erin O'Malley.
Video on youtube
Vorige aflevering
Rebound
Rebound
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Crossover