Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste foto vrijgegeven voor het laatste seizoen van The Crown

Eerste foto vrijgegeven voor het laatste seizoen van The Crown

In het zesde en laatste seizoen van The Crown gaat prins Charles (nu koning Charles III) trouwen met Camilla Parker-Bowles.
Netflix deelde de verhaallijn op maandag als onderdeel van een reeks berichten op sociale media over aankomende Britse Originals. Het postte een foto van een orde van dienst van de koninklijke bruiloft, die plaatsvond in 2005.



De teaser bevestigt dat in het laatste seizoen van The Crown Charles zal rouwen om de dood van prinses Diana in 1997 en later verder zal gaan met zijn tweede vrouw, de huidige koningin Camilla.

Toen ze vorige maand op het Edinburgh TV Festival spraken, beloofden de producenten van The Crown dat er in de eerste afleveringen van seizoen zes zorgvuldig zou worden omgegaan met de dood van Diana.

"De serie mag dan groot en luidruchtig zijn, maar wij zijn dat niet. We zijn bedachtzame mensen en we zijn gevoelige mensen. Er zijn hele zorgvuldige, lange gesprekken geweest over hoe we het zouden gaan doen," zei uitvoerend producent Suzanne Mackie.

"Het publiek zal er uiteindelijk over oordelen, maar ik denk dat het delicaat en doordacht is nagespeeld. Elizabeth Debicki is een buitengewone actrice en ze was zo bedachtzaam en attent. Ze hield van Diana. Er is een enorme hoeveelheid respect van ons allemaal, ik hoop dat dat duidelijk is."

Bekijk hieronder een trailer van het vorige seizoen van The Crown, waarin Dominic West, Elizabeth Debicki en Olivia Williams voor het eerst te zien waren als Charles, Diana en Camilla.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten