Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste blik op het laatste seizoen van The Crown

Eerste blik op het laatste seizoen van The Crown

Netflix heeft first-look beelden vrijgegeven voor de eerste vier afleveringen van het aankomende zesde en laatste seizoen van The Crown, dat op donderdag 16 november verschijnt.
De afleveringen in de eerste helft van het finale-seizoen gaan over de opbloeiende romance tussen prinses Diana en Dodi Fayed in de zomer van 1997 - wat leidde tot een meedogenloze roddelpers en het fatale auto-ongeluk dat aan beiden het leven kostte.

De foto's tonen Diana (Elizabeth Debicki), vergezeld door haar zonen, terwijl ze op vakantie zijn met Harrods en Ritz Paris eigenaar Mohamed Al Fayed (Salim Daw) en zijn familie in het zuiden van Frankrijk in juli 1997. Dat is waar Diana en Dodi (Khalid Abdalla) samen tijd doorbrengen voordat ze solo terugkeert voor een tweede vakantie aan de Middellandse Zee met Dodi die leidt tot hun noodlottige nachtelijke trip naar Parijs.

14183 The Crown s6 foto 1

Foto's (evenals de officiële Crown seizoen zes poster die onlangs werd vrijgegeven) tonen Diana en Dodi op het water en in een auto met de outfits die de twee droegen ten tijde van het ongeluk.

"Ik denk dat het als acteur een unieke uitdaging is om die dagen uit te beelden," zei Debicki over haar werk in de serie van Peter Morgan. "Ik vertrouwde echt op Peters emotionele blauwdruk die hij voor ons had gemaakt om te volgen. Het is zijn interpretatie en ik denk dat het emotioneel zinvol voor me was, dus daar heb ik me aan vastgeklampt. Want het is natuurlijk verwoestend en beladen en we kunnen het nooit weten."

Andere eerste beelden van The Crown seizoen zes zijn onder andere de beroemde foto die prins Charles (Dominic West) maakte met zijn zonen tijdens een vakantie in Schotland terwijl de paparazzifoto's van Diana en Dodi's jacht de kranten overspoelden, evenals Imelda Staunton als koningin Elizabeth II.

Het zesdelige deel twee van seizoen zes begint op donderdag 14 december.

Hieronder kun je de eerste foto's van The Crown deel 1 bekijken.

14183 The Crown s6 foto 2

14183 The Crown s6 foto 3

14183 The Crown s6 foto 4

14183 The Crown s6 foto 5

14183 The Crown s6 foto 6

14183 The Crown s6 foto 7

14183 The Crown s6 foto 8
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten