Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede deel van The Crown seizoen zes onthult

The Crown loopt op zijn einde en Netflix heeft de laatste trailer onthuld voor de reeks afleveringen die over twee weken van start gaan.

De decennialange koninklijke saga in The Crown komt tot een einde. In de trailer, opgeschrikt door de dood van prinses Diana, is de familie te zien terwijl ze een nieuw familieportret maken, maar het gaat duidelijk niet goed. Prins William en Harry groeien op, met een nieuwe set acteurs die hen spelen, terwijl premier Tony Blair (Bertie Carvel) in het middelpunt van de belangstelling komt te staan.

14425 The Crown s6.2 foto 3

Prins William moet nog steeds de dood van zijn moeder verwerken en gaat terug naar Eton temidden van de toenemende aandacht van jonge vrouwelijke fans die geraakt zijn door zijn lot. De strijd om zich weer aan te passen leidt tot spanningen met zijn familie, die probeert een andere jonge erfgenaam te steunen om zijn weg te vinden in het systeem en de wereld.

Later, wanneer prins William zijn plaats inneemt op St Andrew's University, gaat het alomtegenwoordige conflict van het leven als ambtenaar verder. Hij probeert een evenwicht te vinden tussen de traditionele overgangsrituelen voor studenten en de beperkingen van zijn positie en de constante aanwezigheid van persoonlijke beschermers. Zijn doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld wanneer hij verliefd wordt op een van de meest begeerde studenten op de campus: een vrouw met de naam Kate Middleton. Ondertussen krijgt prinses Margaret een beroerte en wordt ze plotseling gedwongen om haar levensstijl te herzien.

Imelda Staunton, Dominic West en Jonathan Pryce blijven de hoofdrollen spelen, terwijl nieuwkomers Ed McVey en Luther Ford de taken van William en Harry op zich nemen en Middleton zal worden gespeeld door een ander nieuw gezicht, Meg Bellamy.

De afleveringen beginnen op donderdag 14 december en daarmee komt een einde aan Peter Morgans BAFTA-winnende saga. De eerste reeks afleveringen van seizoen zes was niet zonder controverse en zorgde vooral voor krantenkoppen over de sterfscènes van Diana. Afgelopen vrijdag beschreef de voormalige perschef van de koningin het zesde seizoen als "dramatic license gone bonkers" (dramatische licensie op hol geslagen).

Hieronder kun je nog enkele foto's en de trailer bekijken voor het laatste seizoen van The Crown.

14425 The Crown s6.2 foto 2

14425 The Crown s6.2 foto 1

14425 The Crown s6.2 foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
Sleep, Dearie Sleep
Sleep, Dearie Sleep
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_pizza_chill
05 dec 2023 14:46 -
Can´t wait
Reageer
The Crown