Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tobias Menzies: 'Derde seizoen The Crown te zien in november'

Tobias Menzies: 'Derde seizoen The Crown te zien in november'

The Crown is een Britse historische dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016. Tot nu toe was het onbekend wanneer het derde seizoen zou starten.
The Crown gaat over Queen Elizabeth II. Op jonge leeftijd werd zij al tot koningin gekroond. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog was er nog voldoende politieke onrust. Vrij kort na die oorlog werd Elizabeth al voorbereid op haar leven als koningin. Er was toen echter geen rekening mee gehouden dat zij in 1953 al gekroond zou worden tot koningin. Haar vader, koning George VI, overleed vrij onverwachts. Plotseling kreeg de jonge vrouw uitermate verantwoordelijke taken en in The Crown wordt weergegeven dat dit drastische veranderingen in haar leven teweeg heeft gebracht.

Het lijkt erop dat The Crown-acteur Tobias Menzies nu zijn mond voorbij heeft gepraat over de startdatum van het derde seizoen van de populaire serie. De 45-jarige Menzies, die de Britse prins Philip speelt in het derde seizoen, vertelde in de radioshow van Jo Good op de BBC dat de opnamen achter de rug zijn en het nieuwe seizoen vanaf november te zien is.

Netflix heeft nog geen officiële mededelingen gedaan over het derde seizoen van de serie. In dat seizoen wordt met een vernieuwde cast gewerkt, die naast Menzies uit onder anderen Olivia Colman, Helena Bonham Carter en Gillian Anderson bestaat. The Crown vervangt de acteurs omdat de spelers van de eerste twee seizoenen er te jong uitzien. Ieder seizoen belicht namelijk een periode van zo'n tien jaar.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten