Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en foto's voor tweede seizoen van The Devil's Hour vrijgegeven

Startdatum en foto's voor tweede seizoen van The Devil's Hour vrijgegeven

The Devil's Hour heeft eindelijk een startdatum voor het tweede seizoen.
Prime Video heeft een aantal eerste foto's vrijgegeven om de terugkeer voor het tweede seizoen van de Britse thrillerserie aan te kondigen.

15971 The Devil's Hour s2 foto 1

Jessica Raine, Peter Capaldi (foto), Nikesh Patel, Phil Dunster, Meera Syal en Benjamin Chivers spelen de hoofdrollen in de serie en Saffron Hocking voegt zich bij de cast voor seizoen twee.

De dramaserie, aanvankelijk aangekondigd als een gelimiteerde serie, is vernieuwd met een derde seizoen. In het verhaal wordt een vrouw elke nacht om precies 3:33 uur wakker, midden in het zogenaamde 'uur van de duivel', tussen 3 en 4 uur 's nachts.

Prime Video heeft in onderstaand persbericht meer onthuld over seizoen twee:

"Prime Video onthult de eerste blik op seizoen twee van de breinbrekende thriller The Devil's Hour, die op vrijdag 18 oktober wereldwijd exclusief op Prime Video wordt gelanceerd.

In seizoen twee van The Devil's Hour vormen Lucy (Jessica Raine) en Gideon (Peter Capaldi) een ongemakkelijke alliantie om een terugkerende tragedie te voorkomen en op jacht te gaan naar een ongrijpbaar monster. In Lucy's dubbelleven wordt ze verscheurd tussen familie en plicht als ze in het vizier komt van haar man uit haar vorige leven, DI Ravi Dhillon (Nikesh Patel). DS Sam Boyd (Saffron Hocking), die in een vorig leven werd begeleid door DI Lucy Chambers, helpt Dhillon bij zijn onderzoek.

Ondertussen ontdekt Isaac (Benjamin Chivers) elke dag nieuwe emoties en worstelt hij om zijn evenwicht te bewaren in een realiteit die zijn bestaan afwijst. Nieuwe mysteries ontvouwen zich terwijl onze verhalen samenkomen op een explosief moment dat het lot van onze personages zal veranderen voor de rest van hun steeds terugkerende levens.

De Emmy-genomineerde thriller gaat verder met de aangrijpende heldendaden van het hoofdtrio, met terugkerende cast waaronder Benjamin Chivers, Alex Ferns, Barbara Marten, samen met Thomas Dominique en Rhiannon Harper-Rafferty.

Het vijfdelige tweede seizoen wordt geproduceerd door het bekroonde Hartswood Films. Alle vijf afleveringen zijn geschreven en gecreëerd door Tom Moran en de uitvoerende producenten zijn Sue Vertue, Tom Moran en Steven Moffat.

The Devil's Hour wordt geproduceerd door Lawrence Till. De serie is geregisseerd door Johnny Allan en Shaun James Grant en wordt exclusief gelanceerd op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden.

De opnames voor het derde seizoen zijn onlangs afgerond in Shepperton Studios, Hampshire, Surrey en Dartmoor."

Meer foto's van seizoen twee vind je hieronder.

15971 The Devil's Hour s2 foto 2

15971 The Devil's Hour s2 foto 3

15971 The Devil's Hour s2 foto 4

15971 The Devil's Hour s2 foto 5
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

tweemaalh
donderdag 5 september, 17:49
Hele gave serie dit. Het einde van het eerste seizoen was redelijk afgesloten, maar als ik de beschrijving van seizoen twee lees, heeft de schrijver toch een interessante nieuwe richting gevonden. Ik ben benieuwd!
1
BlackBiker
donderdag 5 september, 19:14
Ik ben ook benieuwd. Ik heb de serie een 8 gegeven, maar als ik heel eerlijk ben, dan staat het verhaal niet echt meer goed op mijn netvlies. Volgens mij was het einde wel wat ambivalent.
Maar door die 8 ga ik zeker weer kijken. En ik lees dat er ook al een derde seizoen is opgenomen? Goed werk :-)
1
Log in om een reactie achter te laten