Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Diplomat(US) is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen

The Diplomat(US) is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen

Netflix heeft weer een hitserie te pakken. The Diplomat (US) is na een uiterst succesvol ontvangst al snel vernieuwd met een tweede seizoen.
Netflix heeft The Diplomat (US), met Keri Russell (The Americans) in de hoofdrol, verlengd voor een tweede seizoen. Het politieke drama ging op 20 april 2023 in première. De streamer zegt dat het debuteerde op nummer 1 in Netflix' wekelijkse wereldwijde Top 10 TV English lijst. In het eerste weekend werd de serie 57,48 miljoen uur bekeken en verscheen het in 86 landen in de Top 10.

De serie is van Debora Cahn, die ook uitvoerend producent is naast Janice Wiliams en Keri Russell. In de serie volg je Kate Wyler (Russell) als de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Ze moet internationale crisissen oplossen, strategische allianties smeden in Londen en zich aanpassen aan haar nieuwe plaats in de schijnwerpers - en dat alles terwijl ze probeert te overleven in haar huwelijk met collega-carrièrediplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell).

The Diplomat (US)

"Fans over de hele wereld houden van elke minuut van het aangrijpende en stuwende drama van The Diplomat (US), en omarmen Keri Russell's krachtige optreden als Kate Wyler. Na een schokkende cliffhanger kunnen we niet wachten om te laten zien wat het geweldige visionaire team van Debora Cahn, Janice Williams en Keri Russell in petto hebben voor het tweede seizoen", aldus Jinny Howe, Vice President Drama Series van Netflix.

"Ik ben verheugd om terug te keren voor een nieuwe ronde van deze slimme en doordachte serie. Mag ik zeggen dat het leuk is? Dank aan Netflix om ons nog een kans te geven" voegde Russell eraan toe. "We vonden het zo leuk om The Diplomat (US) te maken. En het is een kick om te zien hoeveel mensen ervan genieten. We zijn zo blij dat we het weer mogen doen!" vervolgt Cahn, die ook als showrunner optreedt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten