Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix onthult startdatum en eerste foto's voor The Diplomat (US) seizoen twee

Netflix onthult startdatum en eerste foto's voor The Diplomat (US) seizoen twee

The Diplomat (US) keert terug op Netflix, net op tijd voor de komende presidentsverkiezingen.
In het eerste seizoen van The Diplomat (US) speelt Keri Russell een doorgewinterde officier van de buitenlandse dienst die van plan is om haar volgende post in Afghanistan te aanvaarden wanneer het Witte Huis haar belt met een verandering van orders en haar naar Londen stuurt als ambassadeur van de VS in het Verenigd Koninkrijk en een mogelijke toekomstige baan als vicepresident.

15842 The Diplomat (US) s2 foto 1

Het is niet de wereld achter de schermen waarin ze het best gedijt, maar met een oorlog die op het ene continent broeit en op het andere overkookt, zal er nog steeds een beroep worden gedaan op haar vaardigheden. Kate moet internationale crises bezweren, strategische allianties smeden in Londen en zich aanpassen aan haar nieuwe plaats in de schijnwerpers - en dat alles terwijl ze probeert te overleven in haar huwelijk met collega-diplomaat en charismatische politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell).

Hij heeft onderhandeld over het einde van zijn oorlogen, maar het delen van de schijnwerpers met een vrouw die lang in de schaduw heeft geleefd zou wel eens zijn meest uitdagende missie tot nu toe kunnen zijn. In dit politieke drama staat de transcendentie en marteling van langdurige relaties tussen landen en mensen centraal.

Netflix heeft aangekondigd dat seizoen twee op donderdag 31 oktober van start gaat. Samen met de startdatum werden ook twee eerste foto's van hoofdrolspeelster Keri Russell vrijgegeven (zie boven en onderaan dit nieuwsbericht).

Geen van beide foto's geeft veel informatie over wat er gaat gebeuren in seizoen twee, hoewel ze allebei een vrij sombere toon uitstralen. Zonder spoilers voor het eerste seizoen weg te geven, zou dit logisch zijn gezien de explosieve finale waarin Russell's Kate Wyler werd achtergelaten.

Naast Russell zullen in seizoen twee ook Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh terugkeren. Allison Janney voegt zich in seizoen twee ook bij de cast als vicepresident Grace Penn.

Debora Cahn, Janice Williams, Keri Russell, Peter Noah en Alex Graves produceren de serie.

15842 The Diplomat (US) s2 foto 2
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten