Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix deelt de officiële trailer van The Diplomat (US) seizoen 2

De Emmy-genomineerde serie The Diplomat (US) keert terug met Keri Russell en Rufus Sewell in de hoofdrollen – dit keer met nieuwe intriges en politieke machtsspelletjes, een breder speelveld en een indrukwekkende vicepresident (Allison Janney).
The call is coming from inside the house.

Over het tweede seizoen van The Diplomat (US):
Een verwoestende explosie in het hart van Londen zet de wereld van de Amerikaanse ambassadeur Kate Wyler (Keri Russell) volledig op zijn kop. Terwijl ze de brokstukken van haar carrière probeert op te rapen, ontdekt ze een angstaanjagende waarheid: de aanval kwam niet van een rivaliserend land, maar van binnen de Britse regering zelf. Terwijl Kate op zoek gaat naar de waarheid, blijkt haar enige bondgenoot haar bijna ex-man Hal Wyler (Rufus Sewell) te zijn. De spanningen binnen hun relatie lopen hoog op, evenals de complexe verhoudingen met de Britse minister van Buitenlandse Zaken Austin Dennison (David Gyasi) en een confronterende ontmoeting met vicepresident Grace Penn (Allison Janney).

16135 TD

Statige landhuizen, staatsgeheimen, hoogverraad en iconische high tea’s vormen wederom het decor voor een seizoen vol intriges en politiek drama. Het tweede seizoen is geschreven door de voor een Emmy-genomineerde Debora Cahn en wordt geproduceerd door Janice Williams, Alex Graves en Keri Russell.

16135 TD2

Showrunner / uitvoerend producent: Debora Cahn
Uitvoerende producenten: Janice Williams, Keri Russell, Peter Noah, Alex Graves
Cast: Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear, Ato Essandoh, Allison Janney, Celia Imrie, Michael McKean, Nana Mensah, Miguel Sandoval

16135 TD416135 TD3

Het tweede seizoen van The Diplomat (US) is vanaf 31 oktober 2024 wereldwijd te zien op Netflix
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten