Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Expanse nu al vernieuwd met zesde en laatste seizoen

The Expanse nu al vernieuwd met zesde en laatste seizoen

Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Er komt een einde aan de sciencefictionserie The Expanse, die in 2015 in première ging bij Syfy. Later werd de serie overgenomen door Amazon, die de serie nu heeft vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal ook het laatste seizoen van de serie worden, wanneer deze in première gaat is nog niet bekend. De vernieuwing van The Expanse komt een paar weken voor de première van het vijfde seizoen, 16 December gaat het vijfde seizoen namelijk van start.

“We zijn erg blij dat we de trouwe fans van The Expanse de veelbelovende afsluiting van de serie kunnen geven die ze verdienen.” zei Vernon Sanders, Co-Head of Television bij Amazon Studios over het aangekondigde laatste seizoen. Er is nog geen trailer van het zesde seizoen, maar afgelopen oktober bracht Amazon wel vast de trailer van het vijfde seizoen uit. Bekijk deze hieronder.

Video on youtube


The Expanse is gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey’s. Het verhaal speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af en volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw. De zaak brengt een geharde detective en een foute scheepskapitein samen in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

BlackBiker
25 november 2020, 11:39
Heel goed nieuws! Met de opening van de Ring hebben ze sinds vorig seizoen eigenlijk oneindige mogelijkheden om het verhaal te rekken. Maar ik denk dat zes seizoenen genoeg zijn om de boeken te verfilmen.
Fijn dat deze serie toch een goed vervolg heeft gekregen nadat SyFy hem prematuur aborteerde...
3
JazzySOB
28 maart 2021, 17:06
Met de Ring hebben ze als het ware een soort nieuwe Stargate serie gecreëerd. Jammer dat het stopt want dit zou een bron zijn van talloze verhaallijnen, nieuw ontdekte werelden, e.d. en dus onbeperkte ruimte voor nieuwe afleveringen. Jammer dat de goede SF-series altijd zo kort duren en snel gecanceld worden. Ik hoop nog eens op een remake van Babylon 5.
0
Log in om een reactie achter te laten