Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ geeft premièredatum vrij voor Hitman anime-serie The Fable

Disney+ geeft premièredatum vrij voor Hitman anime-serie The Fable

De serie is gebaseerd op een manga-bestseller van Katushisa Minami en wordt geproduceerd in het kader van Disney's partnerschap met de Japanse uitgeverij Kodansha.
Disney+ heeft de premièredatum onthuld voor de volgende titel op de groeiende reeks Japanse anime. De huurmoordenaar-serie The Fable, gebaseerd op de gelijknamige bestseller, wordt op zondag 7 april wereldwijd gelanceerd op de streamingdienst.

De serie is de nieuwste anime-titel die wordt uitgebracht via Disney's partnerschap met de Japanse uitgeverij Kodansha, de thuisbasis van enkele van Japans meest iconische manga IP, waaronder titels als AKIRA, Attack on Titan en Ghost in the Shell. The Fable zal beschikbaar zijn op Star on Disney+ internationaal en Hulu in de VS.

14909 The Fable foto

Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter sprak Luke Kang, Disney's president van de regio Azië-Pacific, over de voortdurend groeiende wereldwijde populariteit van anime en zei dat het produceren van meer inhoud in de categorie Disney's belangrijkste prioriteit was voor de Japanse markt. The Fable zal ook in Japan worden uitgezonden op Nippon TV, maar Disney heeft de exclusieve wereldwijde streamingrechten.

De originele manga The Fable werd geschreven en geïllustreerd door Katsuhisa Minami en verscheen van 2014 tot 2019 in het Japanse Weekly Young Magazine, waarvan tientallen miljoenen exemplaren werden verkocht. De adaptatie is geanimeerd door Tezuka Productions en geregisseerd door anime-industrie veteraan Ryōsuke Takahashi.

De serie volgt een legendarische huurmoordenaar genaamd 'Fable' die zijn hele leven heeft getraind om de beste huurmoordenaar ter wereld te worden. Fable staat in de onderwereld bekend om zijn vaardigheden en weet niets anders dan een snelle dood te bezorgen. Nadat hij het jaar heeft afgesloten met meer bevestigde moorden dan ooit, is Fable plotseling ten einde raad als het hoofd van zijn misdaadfamilie hem opdraagt zich een jaar lang gedeisd te houden en niemand te vermoorden. Plotseling ontworteld, verhuisd naar Osaka en omringd door schietgrage criminelen, zal Fable gedwongen worden om zijn temperament te beheersen en zich aan te passen aan het gewone als hij wil overleven.

The Fable wordt ingesproken door een aantal favorieten uit de anime-industrie: Kazuyuki Okitsu als Fable/Akira Sato, Miyuki Sawashiro als Yoko Sato, Kana Hanazawa als Misaki Shimizu, Akio Otsuka als Takeshi Ebihara, Kenjiro Tsuda als Kojima, Tetsuo Komura als Boss en Jun Fukushima als Jackal Tomioka.

The Fable is voor televisie bewerkt door Yuya Takashima en Mayumi Morita.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten