Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor The Flight Attendant

Premièredatum voor The Flight Attendant

Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.
Al begin oktober 2019 was er bekend dat Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) een nieuw project op stapel had staan. Zij zou in The Flight Attendant niet alleen de hoofdrol gaan spelen maar ze zou ook gaan optreden als producent van de nieuwe spannende HBO Max-serie.



Naast Cuocu zal ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman (The Haunting, foto) een rol gaan spelen in de serie. Andere castleden zijn onder andere Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews en Nolan Gerard Funk.

De serie, die als tagline heeft 'A Deadly Mystery with a Turbulent Descent', verteld het verhaal van Cassandra Bowden (Cuoco, foto). Zij is stewardess en wordt in een hotel in Dubai wakker naast een lijk. The Flight Attendant heeft net als vele andere series last gehad van de corona maatregelen, in maart 2020 stopte de opnames. Maar nu heeft HBO Max aangekondigd dat de premièredatum van de achtdelige gelimiteerde serie op donderdag 26 november zal zijn.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

BlackBiker
20 oktober 2020, 17:00
Die Huisman timmert aardig internationaal aan de weg!
Die Game of Thrones rol heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd. Doet ie goed.
0
DAVE2804
20 oktober 2020, 17:39
Vóór GoT speelde hij al gastrollen in succesvolle Amerikaanse series als Nashville en Treme. Maar met GoT is hij wel echt doorgebroken. Na The Haunting dus deze nieuwe serie, die wederom interessant klinkt.
0
BlackBiker
20 oktober 2020, 18:41
Ja, je hebt helemaal gelijk. Ook in Orphan Black had hij een aardig rolletje. En ook qua films doet hij het leuk. In 2:22 (soort van time loop film uit 2017) had hij zelfs de hoofdrol. De nieuwe Rutger Hauer?

Maar vlak ook de dames niet uit. Denk aan Sylvia Hoeks (See (TV) en Blade Runner 2049), Katja Herbers (Evil en Westworld) en natuurlijk Carice van Houten (The Simpsons).
1
Log in om een reactie achter te laten