Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Het tweede seizoen van The Flight Attendant binnenkort bij HBO Max

In april keert The Flight Attendant voor het tweede seizoen terug. HBO Max heeft de startdatum aangekondigd voor de comedy-thriller, met in de hoofdrol Kaley Cuoco, met de release van een trailer.
Naast Cuoco spelen ook Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, TR Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews en Nolan Gerard Funk een rol in de serie die is gebaseerd op de roman van Chris Bohjalian.

HBO Max heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

“Seizoen twee van de veelgeprezen Max Original donkere comedyserie The Flight Attendant gaat op donderdag 21 april van start met twee afleveringen. Het seizoen van acht afleveringen gaat verder met twee nieuwe afleveringen op 28 april, gevolgd door een wekelijkse aflevering die op 26 mei eindigt.



Cassie Bowden (Cuoco) leidt haar nuchtere leven in Los Angeles, terwijl ze in haar vrije tijd als CIA-aanwinst werkt. Maar wanneer een buitenlandse opdracht haar per ongeluk getuige maakt van een moord, raakt ze verstrikt in een andere internationale intrige. Het seizoen werd gefilmd in Los Angeles, Berlijn en Reykjavik.”

Bekijk hieronder een preview van The Flight Attendant seizoen twee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten