Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney+ onthult eerste trailer voor serie-reboot van The Full Monty

Disney+ onthult eerste trailer voor serie-reboot van The Full Monty

Disney+ heeft de eerste trailer onthuld van de Full Monty-reboot, 25 jaar na de iconische film.
In de 90 seconden durende trailer is de gehele cast te zien, waaronder Robert Carlyle (Once Upon a Time), Mark Addy (Game of Thrones) en Lesley Sharp (Scott & Bailey). Nieuwkomer Talitha Wing (Alex Rider) zal Destiny Schfield spelen, de tienerdochter van Gaz (Carlyle).

13549 The Full Monty foto 1

De achtdelige serie speelt zich 25 jaar na de succesvolle originele Britse film af en volgt dezelfde groep broers tijdens hun tocht door de post-industriële stad Sheffield en de afbrokkelende gezondheidszorg, het onderwijs en de arbeidsmarkt. Het comedy-drama zal onthullen wat er met de bende is gebeurd nadat ze hun uitrusting weer hadden aangetrokken, en zal hun vrolijkere, gekkere en wanhopigere momenten onderzoeken.

De originele film uit 1997 won een Oscar en werd genomineerd voor drie andere. De serie start op woensdag 14 juni op Disney+ internationaal en Hulu in de VS.

De scenarioschrijver van de originele film, Simon Beaufoy, keert terug, samen met medeschrijver Alice Nutter (Accused) en Uberto Pasolini komt ook terug als uitvoerend producent. Simon Lewis dient als serieproducent. De serie wordt voor Disney+ geproduceerd door Lee Mason, Director, Scripted. De originele serie werd ontwikkeld door Searchlight Television en FX.

Bekijk hieronder een extra foto en de teaser van The Full Monty.

13549 The Full Monty foto 2
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten

Meer nieuws over The Full Monty