Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Gilded Age

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van de serie The Gilded Age. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Gilded Age
In 1882 verlaat de jonge Marian Brook haar geboorteland Pennsylvania om na de dood van haar vader haar geluk te beproeven in New York City om bij haar tantes Agnes van Rhijn en Ada Brook te gaan wonen. Vergezeld door haar vriendin Peggy Scott, een aspirant schrijfster op zoek naar een nieuw begin. In een wereld die in de greep is van een revolutie, zal Marian een kant moeten kiezen: de regels van haar positie volgen, of haar eigen pad
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros.
Taal: Engels
Acteurs: Christine Baranski, Cynthia Nixon, Taissa Farmiga, Carrie Coon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denee Benton en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 26,99
Releasedatum: 27 juli 2022
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

Julian Fellowes is de bedenker en schrijver van de serie The Gilded Age. Fellowes heeft een adellijke titel, welke is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
In Terms of Winning and Losing
In Terms of Winning and Losing
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Gilded Age