Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor HBO's dramaserie The Girls on the Bus vrijgegeven

HBO Max heeft een trailer vrijgegeven voor The Girls on the Bus met onder ander Supergirl-actrice Melissa Benoist.

"Hier zijn we dan. Vier politieke verslaggevers. Rivalen. Wrede concurrenten. Volledig uit de hand gelopen. Waarom? Omdat de staat van de Amerikaanse politiek de staat van ons eigen leven is." Zo begint de trailer voor The Girls on the Bus, de dramaseriebewerking van Amy Chozicks bestseller Chasing Hillary voor HBO Max, met Melissa Benoist (Supergirl) in de hoofdrol.

14787 The Girls on the Bus foto 1

De serie, afkomstig van Julie Plec, Chozick, Berlanti Productions en Warner Bros. TV, debuteert met twee afleveringen op donderdag 14 maart, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 9 mei op HBO Max.

De serie is gemaakt door Plec en Chozick en is geïnspireerd op Chozicks ervaringen als politiek verslaggever in de campagnebus met meerdere presidentskandidaten. Het verhaal draait om Sadie McCarthy (Benoist), een journaliste die een vervlogen tijdperk van campagneverslaggeving romantiseert en haar hele leven overhoop gooit voor een kans om verslag te doen van een presidentskandidaat voor een krant.

Sadie stapt in de bus en krijgt uiteindelijk een band met drie vrouwelijke concurrenten, Grace (Carla Gugino, The Fall of the House of Usher), Lola (Natasha Behnam, Mayans MC (2018)) en Kimberlyn (Christina Elmore, The Last Ship). Ondanks hun verschillen worden de vrouwen een gevonden familie met een zitje op de eerste rij bij de grootste soap van de stad - de strijd om het Witte Huis.

Brandon Scott (Dead to Me) speelt ook de hoofdrol, samen met Griffin Dunne (This Is Us), Mark Consuelos (Riverdale) en Scott Foley (Scandal).

Chozick en Plec zijn de uitvoerende producenten naast showrunner Rina Mimoun, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Marcos Siega.

Jesse Peretz heeft de pilot geproduceerd en geregisseerd en Benoist is producent. De serie komt van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Hieronder kun je de trailer voor The Girls on the Bus bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Everydays
The Everydays
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Girls on the Bus