Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Good Doctor cast Kayla Cromer en Wavyy Jonez in terugkerende rollen voor het laatste seizoen

Kayla Cromer (Everything's Gonna Be Okay) en Wavyy Jonez (Unsolved) zijn te zien in het laatste seizoen van ABC's The Good Doctor.

Cromer heeft een terugkerende rol als Charlene 'Charlie' Lukaitis, een derdejaars student geneeskunde die enthousiast is over deze rotatie en de kans om samen te werken met haar held, Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore). Net als Shaun heeft ze een Autisme Spectrum Stoornis en ze is idolaat van hem sinds ze voor het eerst de virale video zag waarin hij het leven van een jongen redde op het vliegveld van San Jose. Ze is krachtig en energiek en haar passie voor chirurgie wordt misschien alleen geëvenaard door haar liefde voor Taylor Swift.

14674 The Good Doctor

Jonez (foto rechts) speelt Dominick 'Dom' Hubank, ook een derdejaars geneeskundestudent die hoopt dat deze chirurgische rotatie slechts een hokje is om af te vinken op zijn weg om huisarts te worden in zijn achtergestelde gemeenschap. Maar deze voormalige voetballer leert dat hij niet zo stoer is als hij lijkt wanneer hij flauwvalt bij het zien van bloed. Dom is te groot om te falen en moet zijn pas ontdekte hemofobie overwinnen. Hij heeft daarbij zijn collega en vriend Charlie nodig.

Cromer (foto links) werd bekend met haar rol als Matilda Moss in de Freeform comedyserie Everything's Gonna Be Okay. Ze was de eerste autistische acteur die een autistisch hoofdpersonage speelde in een televisieserie en werkt als activiste die een einde probeert te maken aan het stigma van autistisch zijn.

Jonez speelde op televisie de rol van Christopher 'Biggie' Wallace/The Notorious B.I.G. in de anthologieserie Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G. van USA Network. Hij was ook te zien in Hulu's Reprisal en had gastrollen in Magnum, P.I. van CBS, Young Rock van NBC en Hulu's Wu-Tang: An American Saga.

Het laatste seizoen van The Good Doctor gaat op dinsdag 20 februari van start. David Shore en Liz Friedman zijn de uitvoerende producenten en co-showrunners. De serie komt van Sony Pictures Television en ABC Signature.
Video on youtube
Vorige aflevering
Goodbye
Goodbye
07x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Doctor