Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Good Fight krijgt een nieuw castlid

Wanneer het vijfde seizoen van The Good Fight van start gaat is nog niet bekend, maar wat wel bekend is dat er een grote naam wordt toegevoegd aan de castinglijst.

Acteur Mandy Patinkin (Homeland, foto) zal zich bij de serie gaan voegen, die vanaf nu zich een Paramount+-serie mag noemen. De eerste vier seizoenen zijn uitgezonden bij CBS All Access.



Patinkin zal Hal Wackner spelen, een leek zonder juridische opleiding die spontaan besluit een rechtbank te openen achter in een kopieerwinkel. Tegen alle verwachtingen in, slaat de rechtbank aan, en het team van Reddick, Boseman & Lockhart kampt met uitspraken die legaal niets betekenen, maar die door een groot deel van het vermaakte publiek worden gehonoreerd.

Patinkin zal zich bij Christine Baranski, Cush Jumbo, Audra McDonald, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Zach Grenier, John Larroquette en Delroy Lindo gaan aansluiten. De juridische dramaserie van Robert en Michelle King, showrunners vertelde: "Wij zijn grote fans van Mandy's toneel-, televisie- en nu YouTube werk, we kunnen dus niet blijer zijn dat hij Wackner gaat spelen. We zijn alleen bang dat hij nu minder tijd kan besteden aan zijn fantastische werk op YouTube."

Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
06x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
10 maa 2021 19:37 -
Uitstekende acteur, Mandy Patinkin. De makers van The Good Wife mogen zich gelukkig prijzen met deze aanwinst.
Reageer
The Good Fight