Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Good Fight vanaf 12 maart bij Videoland

Vanaf 12 maart brengt Videoland nieuwe afleveringen van de juridische dramaserie The Good Fight.

In Amerika trapt CBS op 4 maart af met het tweede seizoen en Videoland zal iets meer dan een week later de eerste twee afleveringen ook in Nederland beschikbaar stellen.

Vervolgens wordt er telkens op maandag, een dag na de uitzending in Amerika op zondag, een nieuwe aflevering toegevoegd. The Good Fight is een spin-off van The Good Wife (2009) en volgt de verdere belevenissen van Diane Lockhart (Christine Baranski).

Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen.

In de serie verkast ze samen met haar protegee Maia (Rose Leslie uit Game of Thrones) naar Chicago, waar het tweetal aan de slag gaat bij het advocatenkantoor waar Lucca Quinn (Cush Jumbo) werkt.

In het tweede seizoen wordt een advocaat van een ander kantoor door een cliënt doodgereden. Wanneer er vervolgens nog meer advocaten om het leven komen, begint ook Diane zich zorgen te maken.

Het eerste seizoen van The Good Fight is nu al te zien bij Videoland. Ook The Good Wife (2009) is daar te zien.

Video on youtube
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Fight