Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC vernieuwt The Good Place

NBC vernieuwt The Good Place

The Good Place zal voorlopig nog even op aarde blijven. NBC heeft besloten om de komedie The Good Place met Ted Danson en Kristen Bell te vernieuwen met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van de serie over het hiernamaals krijgt dertien afleveringen en zal in het najaar van 2017 te zien zijn bij NBC.

Jennifer Slake, president NBC Entertainment kondigde het nieuws aan: “Mike Schur, uitvoerend producent en bedenker, heeft altijd één van de vruchtbaarste en creatiefste geesten gehad in komedies, maar wat hij ons heeft gebracht met het eerste seizoen van The Good Place is buitengewoon. We kunnen niet wachten om te zien waar de karakters heen gaan, letterlijk, in het tweede seizoen. Onze grote dank gaat uit naar Mike, de schrijvers en cast voor het maken van een serie waar we allemaal zo heel erg trots op kunnen zijn.”

In het eerste seizoen behaalt The Good Place een gemiddelde van 6,1 miljoen kijkers inclusief zeven dagen uitgesteld kijken. De seizoensfinale op 19 januari trok gemiddeld 5,2 miljoen kijkers inclusief drie dagen uitgesteld kijken. Naast Ted Danson en Kristen Bell spelen ook William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto en D’Arcy Carden een rol in The Good Place.

Vind jij het terecht dat The Good Place een tweede seizoen gaat krijgen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten