Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Grand Tour (2016) opent met de duurste scène ooit op televisie

Geen halve maatregelen om de kijker te trekken naar het nieuwe autoprogramma op Amazon. Clarkson, Hammond en May zullen op 18 november een openingsscène krijgen in The Grand Tour (2016) ter waarde van 2,5 miljoen pond (2,86 miljoen euro).

In de openingsscène rijden de drie presentatoren in de Lucerne Valley in Californië in een aangepast Ford Mustang in het rood, blauw en wit. Ze worden gevolgd door allerlei peperdure auto’s zoals een Bugatti Veyron en een Rolls Royce. In totaal zijn er 150 auto’s ter waarde van 20 miljoen pond, gevolgd door 2000 petrolheads, acrobaten, steltlopers en zes straaljagers.

Ga jij kijken naar The Grand Tour (2016)?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

CC11
5 oktober 2016, 16:51
Net zoals bij de illustere voorganger "Top Gear" het geval was zal ik hier ook enkel maar naar kijken als het programma toevallig ergens op staat waar ik binnen kom.

Ongeacht hoe groot het fortuin mag zijn dat "Claxon" en zijn vrienden willen besteden aan een dertigtal seconden televisie, mij kunnen ze in ieder geval niet overhalen om er ook naar te kijken.
Maar als ik dan bedenk dat je voor dit bedrag bijna 32 van de 74 afleveringen van de uitstekende serie "Pablo Escobar: El Patrón del Mal" hebt is mijn keuze snel gemaakt.

Heb je gelijk iemand in de hoofdrol die even vol is van zichzelf maar in vergelijking met Clarkson nog enigszins sympathiek overkomt.
Al is dat laatste voor beide figuren natuurlijk zeer discutabel te noemen.
0
anonymous
6 oktober 2016, 09:01
Weggegooid geld. Die blaaskaak hoef ik ook niet te zien.
0
antimidant
8 oktober 2016, 13:05
Yep, ik wacht met genoegen
0
sarlottje
11 oktober 2016, 19:51
Ik heb er ook wel zin in, ik hoop ook dat ze formule 1 rijders interviewen. Dit omdat ik formule 1 fan ben.
0
Log in om een reactie achter te laten