Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu geeft trailer en poster vrij voor derde en laatste seizoen The Hardy Boys

The Hardy Boys keert terug voor een laatste zaak. Hulu heeft een startdatum aangekondigd voor het derde en laatste seizoen van de mysterieserie met de release van een poster en trailer.

De serie, met in de hoofdrollen Alexander Elliot, Rohan Campbell, Keana Lyn, Adam Swain, Cristian Perry, Riley O'Donnell en Krista Nazaire, is gebaseerd op de langlopende jeugdromanserie. Het verhaal volgt de broers Frank (Campbell) en Joe (Elliott) in hun onderzoeken.

The Hardy Boys

Hulu onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"The Hardy Boys keert op woensdag 26 juli terug voor het derde en laatste seizoen en het wordt gevaarlijk voor onze helden. Gastactrice Bailee Madison (Pretty Little Liars: Original Sin) doet mee aan de actie als de mysterieuze Drew Darrow.

Wanneer Frank (Rohan Campbell) en Joe Hardy (Alexander Elliot) mysterieuze postume instructies krijgen van hun grootmoeder, gaan ze op jacht naar een derde krachtig relikwie - hetzelfde waar hun overgrootvader achteraan zat. Ze zijn echter niet de enigen die ernaar op zoek zijn... dus de race is begonnen om te voorkomen dat er een kracht op de wereld wordt losgelaten! Niets is wat het lijkt, want The Hardy Boys en hun vrienden krijgen te maken met hun gevaarlijkste en meest onvoorspelbare zaak tot nu toe. De toekomst komt voor onze helden, of ze er nu klaar voor zijn of niet.

Hieronder vind je de poster en trailer voor The Hardy Boys seizoen drie.

13811 poster The Hardy Boys
Video on youtube
Vorige aflevering
A Wild Ride
A Wild Ride
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Hardy Boys