Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Prime Video's donkere dramedyserie The Horror of Dolores Roach

The Horror of Dolores Roach komt binnenkort naar Prime Video en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven.

De serie, met in de hoofdrollen Justina Machado (One Day at a Time (2017)), Alejandro Hernandez (New Amsterdam (2018)), Kita Updike (Dispatches from Elsewhere) en K. Todd Freeman (A Series of Unfortunate Events), volgt een vrouw die haar leven weer probeert op te bouwen na haar vrijlating uit de gevangenis. Onderweg zijn er echter wat complicaties.

De streamingdienst heeft acht afleveringen besteld.

13673 The Horror of Dolores Roach foto

Prime Video onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer vrijgegeven van de langverwachte nieuwe serie The Horror of Dolores Roach. De acht afleveringen tellende Amazon Original-serie, met Justina Machado in de hoofdrol, gaat op vrijdag 7 juli in première, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld. The Horror of Dolores Roach maakt deel uit van de besparingen, het gemak en het entertainment waarvan Prime-leden profiteren in één enkel lidmaatschap.

The Horror of Dolores Roach, gebaseerd op de gelijknamige hit Spotify podcastserie, is een hedendaagse op Sweeney Todd geïnspireerde urban legend over liefde, verraad, wiet, kannibalisme en survival of the fittest. Dolores Roach (Justina Machado) wordt vrijgelaten na een onterechte gevangenisstraf van zestien jaar en keert terug naar een gentrificeerd Washington Heights. Dolores herenigt zich met een oude stonervriend, Luis (Alejandro Hernandez), die haar laat wonen en werken als masseuse in de kelder onder zijn empanada-winkel. Wanneer de belofte van haar nieuwe stabiliteit snel in gevaar komt, wordt 'Magic Hands' Dolores tot schokkende extremen gedreven om te overleven.

Oorspronkelijk gecreëerd door Aaron Mark als een één-vrouw toneelstuk, Empanada Loca, creëerde, schreef en regisseerde Mark de originele podcast en schreef het pilot script voor de serie.

De nieuwe serie is van Mark, die ook co-showrunner en uitvoerend producent is met Dara Resnik (Home Before Dark), samen met uitvoerend producenten Daphne Rubin-Vega, Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold en Chris Dickie voor Blumhouse Television, Dawn Ostroff, Mimi O'Donnell en Justin McGoldrick voor Spotify, Gloria Calderón Kellett voor GloNation Studios, en Roxann Dawson (Foundation (2021)), die de pilot regisseerde.

De sterren in de serie The Horror of Dolores Roach zijn Justina Machado, Alejandro Hernandez, Kita Updike en K. Todd Freeman."

De trailer voor The Horror of Dolores Roach vind je hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Stop Me
Stop Me
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Horror of Dolores Roach