Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

The Horror of Dolores Roach, Harlan Coben's Shelter en With Love gecanceld door Prime Video

Amazon heeft een trio scriptseries geschrapt van zijn Prime Video-service: The Horror of Dolores Roach, Harlan Coben's Shelter en With Love stoppen allemaal.

The Horror of Dolores Roach en Harlan Coben's Shelter liepen één seizoen, terwijl With Love na twee seizoenen stopt. Het zijn de laatste series die gecanceld worden bij de streamer in de afgelopen maanden, na series als The Peripheral en A League Of Their Own, die beide waren vernieuwd voordat die beslissingen werden teruggedraaid.

Netwerken

Hoewel het duidelijk is dat netwerken en streamers een heleboel series schrappen die voortkomen uit de stakingen van schrijvers en acteurs, is een drastische vermindering van originele scriptseries al een tijdje aan de orde nu Hollywood blijft bezuinigen.

Het is ook een klap voor diversiteit in programma's, zoals The Horror of Dolores Roach, gebaseerd op een solo-toneelstuk van één vrouw, Empanada Loca, en podcastseries, en Gloria Calderón Kellett's With Love, die bijzonder diverse series waren.

Andere onlangs gecancelde series zijn Disney+'s The Muppets Mayhem, Hallmark's Ride, Netflix's Shadow and Bone, Glamorous en Agent Elvis, Freeform's Praise Petey, ABC's The Rookie: Feds, MGM+'s Chapelwaite, Paramount+'s Rabbit Hole, Fatal Attraction en Joe Pickett evenals het einde van CBS's Blue Bloods en Young Sheldon, NBC's La Brea, Paramount+'s Seal Team en The CW's Superman & Lois.

The Horror of Dolores Roach

The Horror of Dolores Roach ging in juli in première. De hoofdrol is weggelegd voor Justina Machado als een vrouw die na zestien jaar wordt vrijgelaten uit de gevangenis en terugkeert naar een erg gentrificeerd Washington Heights met 200 dollar en de kleren op haar rug.

Nu haar vriend vermist is en haar familie allang weg, herenigt Dolores zich met een oude stonervriend, Luis, die haar kost en inwoning geeft en haar massages laat geven voor geld in de kelder onder zijn vervallen winkelpand, Empanada Loca, het enige overblijfsel van haar vroegere leven. Wanneer de belofte van haar nieuw gevonden stabiliteit snel wordt bedreigd, wordt Dolores gedreven tot schokkende extremen om te overleven, en in het gezicht van onverwacht professioneel succes, worden Dolores en Luis gevaarlijk symbiotisch, en Luis moet zijn eigen eigenaardige voorkeuren loslaten.

De serie is gemaakt door Aaron Mark, die het script voor de pilot schreef en samen met Dara Resnik co-showrunner en uitvoerend producent was. De serie wordt geproduceerd door Blumhouse Television. Uitvoerend producenten zijn Daphne Rubin-Vega, Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold en Chris Dickie voor Blumhouse Television, Dawn Ostroff, Mimi O'Donnell en Justin McGoldrick voor Spotify, Gloria Calderón Kellett voor GloNation Studios en Roxann Dawson, die ook de pilot regisseerde.

Harlan Coben's Shelter

Harlan Coben's Shelter, dat in augustus in première ging, is een mysteriedrama gebaseerd op Coben's YA-roman uit 2011. In de serie spelen Jaden Michael, Constance Zimmer, Abby Corrigan en Adrian Greensmith de hoofdrollen.

Na de plotselinge dood van zijn vader begint Mickey Bolitar, gespeeld door Michael, een nieuw leven in Kasselton, New Jersey, waar hij verstrikt raakt in de mysterieuze verdwijning van Ashley Kent, een leerlinge op zijn school, waardoor hij een duistere onderwereld ontdekt in de rustige voorstedelijke gemeenschap.

Coben en Allen MacDonald waren de showrunners voor de door Amazon Studios/MGM geproduceerde serie. Het duo produceerde samen met Edward Ornelas en Erik Barmack met Patricia Cardoso, die ook als regisseur optreedt en Charlotte Coben als producent.

With Love

With Love stopt na twee seizoenen. De door Gloria Calderón Kellett gemaakte serie ging in 2021 in première en het tweede seizoen ging in juli van start.

De serie volgde het leven van broer en zus Diaz, Lily, gespeeld door Emeraude Toubia en Jorge Jr, gespeeld door Mark Indelicato, tijdens verschillende feestdagen gedurende het jaar terwijl ze op zoek gingen naar liefde.

Ook Isis King, Vincent Rodriguez III, Rome Flynn, Desmond Chiam, Benito Martinez, Constance Marie en Todd Grinnell speelden mee.

With Love is gemaakt en geproduceerd door Calderón Kellett en gecoproduceerd door Kellett's productiemaatschappij GloNation en Amazon Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Stop Me
Stop Me
01x08
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Horror of Dolores Roach