Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt nieuwe misdaadserie The Hunting Party

NBC bestelt nieuwe misdaadserie The Hunting Party

NBC heeft een serieorder gegeven aan een nieuwe procedurele misdaadserie, The Hunting Party.
The Hunting Party, een procedurele misdaadserie van JJ Bailey, The Endgame co-bedenker Jake Coburn en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, werd aangekondigd door Universal TV President Erin Underhill in een vraaggesprek met Deadline over de procedurele dramaserie-business van de studio.

The Hunting Party, gecreëerd door Bailey, gaat over een klein team van onderzoekers die worden samengebracht om de gevaarlijkste moordenaars op te sporen en te vangen die het land ooit heeft gezien en die allemaal net zijn ontsnapt uit een topgeheime gevangenis die eigenlijk niet zou mogen bestaan.

14957 JJ Bailey & Jake Coburn

Bailey (foto links) en Coburn (foto rechts) schrijven, produceren en zijn co-showrunners. Bailey, die de pilot schreef, heeft een totaalcontract met UTV. Jake Coburn heeft een first-look deal met de studio.

The Hunting Party was een van de twee dramaprojecten waarvoor NBC afgelopen februari een schrijverskamer opdracht gaf. De andere, Grosse Pointe Garden Society van Jenna Bans en Bill Krebs, heeft net een pilotorder gekregen.

Andere pilots van NBC voor 2024 zijn Suits: L.A. en een Reba McEntire-komedie.

Er zijn verder nog geen details bekend over The Hunting Party..
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten