Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dermot Mulroney toegevoegd aan nieuw Starz-drama The Hunting Wives

Dermot Mulroney toegevoegd aan nieuw Starz-drama The Hunting Wives

Dermot Mulroney is gecast in het aankomende Starz-drama The Hunting Wives in een vaste rol.
Hij zal te zien zijn naast de eerder aangekondigde hoofdrolspelers Malin Åkerman en Brittany Snow. De productie begint dit voorjaar in Charlotte, North Carolina.

Mulroney zal Jed Banks spelen, een olieman van de vijfde generatie, alfa-miljonair en de echtgenoot van pronkvrouw Margo (Åkerman). Boven alles is hij een ladies-man die niets liever doet dan vrouwelijke gasten in zijn echtelijke bed krijgen. En hoewel hij overweegt om zich kandidaat te stellen voor gouverneur van Texas, is hij vastbesloten om hun goede tijd niet in de weg te laten staan door een openbare dienst.



Eerdere serierollen van Mulroney (foto) omvatten onder andere Marvel's Secret Invasion, Prime Video's Hanna, het eerste seizoen van Prime Video's Homecoming, CBS-comedyserie Pure Genius en Showtime's Shameless (US).

Geschreven door Rebecca Cutter en gebaseerd op de gelijknamige roman van May Cobb, vertelt The Hunting Wives het verhaal van Sophie O'Neil (Snow) en de verhuizing van haar familie van de oostkust naar het diepe oosten van Texas, waar ze bezwijkt voor de onweerstaanbare charmes van de socialite Margo Bank (Åkerman) - en haar leven wordt verteerd door obsessie, verleiding en moord.

Showrunner Cutter produceert samen met Cobb en Erwin Stoff van 3 Arts. De serie wordt geproduceerd door Lionsgate Television en 3 Arts Entertainment.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten