Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen van HBO's The Idol eindigt eerder dan verwacht

The Idol eindigt eerder dan verwacht. De HBO-serie had oorspronkelijk een bestelling voor zes afleveringen, maar seizoen één zal zondagavond 2 juli met de vijfde aflevering zijn finale-aflevering uitzenden.

De serie is gemaakt door Sam Levinson, Abel 'The Weeknd' Tesfaye en Reza Fahim. Het drama, met Tesfaye, Lily-Rose Depp en Troye Sivan in de hoofdrollen, volgt een jonge popster, Jocelyn (Depp), die haar carrière weer probeert op te bouwen na een zenuwinzinking. Tijdens dit proces raakt ze in de ban van een nachtclubeigenaar, Tedros (Tesfaye).

The Idol

De cast bestaat verder uit Suzanna Son, Jane Adams (Sneaky Pete), Rachel Sennott (Call Your Mother), Hank Azaria (Hello Tomorrow!), Moses Sumney, Da'Vine Joy Randolph (Only Murders in the Building), Jennie Ruby Jane, Hari Nef (Transparent), Eli Roth, Mitch Modes, Ramsey, Sophie Mudd, Melanie Liburd (This Is Us) en Karl Glusman (Gypsy).

Deadline meldt dat het aantal verkorte afleveringen te wijten zou kunnen zijn aan de 'creatieve veranderingen' die in november 2021 in de serie zijn aangebracht en het vertrek van de oorspronkelijke regisseur van het drama, Amy Seimetz.

HBO heeft The Idol nog niet gecanceld of vernieuwd met een tweede seizoen. De traditionele kijkcijfers zijn vrij laag en de serie scoort gemiddeld 58% op Rotten Tomatoes onder algemene kijkers.

Bekijk hieronder de trailer voor The Idol.
Video on youtube
Vorige aflevering
Jocelyn Forever
Jocelyn Forever
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Idol