Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jenna Coleman ontrafelt mysterie in eerste trailer voor BBC thrillerserie The Jetty

Jenna Coleman is rechercheur Ember Manning in de onlangs vrijgegeven trailer van de BBC voor The Jetty.

In de serie onderzoekt de Doctor Who-actrice een zaak die gebeurtenissen uit haar verleden dreigt te ontrafelen. Nadat een brand een woning in een aan het meer gelegen Lancashire-stad in Engeland verwoest, moet Manning uitzoeken wat het verband is met een podcast-journalist die een onopgeloste zaak rond vermiste personen onderzoekt en een ongeoorloofde relatie tussen een man van in de twintig en twee minderjarige meisjes.

The Jetty

Gemaakt en geschreven door Cat Jones en geproduceerd door Firebird Pictures voor de BBC. Het vierdelige mysterie onderzoekt seksuele moraal, meerderjarigheid, kinderontvoeringen, identiteit en geheugen.

Naast Coleman spelen Archie Renaux als Embers sidekick Hitch, met Laura Marcus, Bo Bragason, Amelia Bullmore als Embers moeder, Matthew McNulty, Weruche Opia, Tom Glynn-Carney, Ralph Ineson, Ruby Stokes en David Ajala mee.

The Jetty wordt geproduceerd door Coleman, Elizabeth Kilgarriff van Firebird, waarvan BBC Studios in 2022 volledig eigenaar werd, Sarah Wyatt, Jones, Marialy Rivas en Jo McClellan.

The Jetty is geregisseerd door Marialy Rivas en geproduceerd door Natasha Romaniuk. BBC Studios zijn de internationale distributeurs.

The Jetty is vanaf 15 juli op BBC iPlayer en BBC One te zien.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Jetty