Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime deelt trailer derde seizoen The L Word: Generation Q

The L Word: Generation Q keert volgende maand terug naar Showtime voor zijn derde seizoen. De zender heeft een trailer uitgebracht waarin al het drama wordt gedeeld dat voor Bette, Shane en hun vrienden op hun pad zal komen.

Jennifer Beals, Katherine Moennig, Leisha Hailey, Arienne Mandi, Leo Sheng, Jacqueline Toboni, Rosanny Zayas, Sepideh Moafi en Jordan Hull schitteren in de serie die een vervolg is op The L Word. Gastsacteurs zijn onder meer Rosie O'Donnell, Donald Faison, het zangduo Kehlani en Fletcher, Margaret Cho, Joanna Cassidy en Joey Lauren Adams.

The L Word: Generation Q

Showtime onthulde meer over de aankomende serie in een persbericht.

"Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen van The L Word: Generation Q, de terugkerende serie gebaseerd op de baanbrekende dramaserie The L Word. Boordevol verbluffende verrassingen en gaststerren, waaronder muzikanten Kehlani en Fletcher, Margaret Cho, Joanna Cassidy en Joey Lauren Adams, gaat seizoen drie op vrijdag 18 november in première op streaming en on demand voor alle Showtime-abonnees.

De serie gaat verder waar de dramatische cliffhanger van seizoen twee ophield en blijft de cast van personages volgen terwijl ze worstelen met geheimen, oude littekens en nieuwe liefdes op hun zoektocht naar 'de ware'. Bette Porter (Jennifer Beals) staat op het punt van een verwoestende teleurstelling of opzienbarende bekentenis nadat Tina (gastacteur Laurel Holloman) aan haar deur verschijnt. Terwijl ze samen hun toekomst bepalen, omarmt hun dochter Angie (Jordan Hull) haar nieuwe vrijheid op de universiteit en vindt ze liefde op de verkeerde plaatsen. In de bungalow keert Finley (Jacqueline Toboni) terug uit de afkickkliniek en ontdekt nieuws over Sophie (Rosanny Zayas) dat zowel haar nuchterheid als hun relatie bedreigt. Ondertussen proberen Dani (Arienne Mandi) en Micah (Leo Sheng) allebei grote stappen vooruit te zetten in hun relaties, maar Gigi's (Sepideh Moafi) bagage en Maribel's (gastacteur Jillian Mercado) humeur stellen hun plannen op de proef. Het drama neemt toe als Shane (Kate Moennig) en Tess (Jamie Clayton) worstelen met geheimen die hen voorgoed uit elkaar kunnen halen, terwijl Alice (Leisha Hailey) zich afvraagt of ze ooit haar zielsverwant zal vinden, of dat ze gedoemd is voor altijd alleen te zijn. Rosie O'Donnell en Donald Faison keren ook terug als gastacteurs in hun rollen van respectievelijk Carrie en Tom."

The L Word: Generation Q

Het derde seizoen van The L Word: Generation Q is uitvoerend geproduceerd door showrunner Marja-Lewis Ryan, samen met de maker van de serie Ilene Chaiken, Kristen Campo, Allyce Ozarski, Melody Derloshon en originele acteurs Beals, Moennig en Hailey. De eerste twee seizoenen zijn te zien op Videoland. Waar en of het derde seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Looking Ahead
Looking Ahead
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The L Word: Generation Q