Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Last Kingdom film in de maak bij Netflix

The Last Kingdom film in de maak bij Netflix

The Last Kingdom-fans die zich voorbereiden op het vijfde en laatste seizoen hebben iets extra's om blij over te zijn, een Netflix-speelfilm is in de maak.
Alexander Dreymon zal terugkeren als Uhtred in de film Seven Kings Must Die. Het laatste en vijfde seizoen van The Last Kingdom wordt op dit moment opgenomen, maar helemaal het einde is het nog niet voor Uhtred.

Tijdens de London MCM Comic Con werd onthuld dat Netflix een film heeft besteld getiteld Seven Kings Must Die. De opnames, die in Boedapest plaatsvinden, zullen volgend jaar van start gaan. Niet alleen Dreymon is te zien in de film, maar ook andere castleden zullen hun opwachting maken, naast enkele nieuwe gezichten.

Wanneer Seven Kings Must Die hier in Nederland op Netflix te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Netflix heeft niet wereldwijd de volledige rechten van The Last Kingdom, waardoor de Nederlandse kijker altijd wat langer moet wachten op een nieuw seizoen. The Last Kingdom wordt in Nederland ook uitgezonden op BBC First.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Mo
17 maart 2022, 03:26
Jammer dat het Laatste seizoen is van deze serie en top serie
0
Log in om een reactie achter te laten