Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor The Last Kingdom-film Seven Kings Must Die

Premièredatum voor The Last Kingdom-film Seven Kings Must Die

De personages van The Last Kingdom keren terug voor hun laatste strijd. Niet voor nog een seizoen, maar een heuse film.
Het vijfde en laatste seizoen van de Netflix-serie kwam in maart 2022 uit. De film Seven Kings Must Die, waarmee de serie wordt afgesloten, komt op vrijdag 14 april uit.

Met in de hoofdrollen Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes, Magnus Bruun, Jamie Blackley, Richard Dillane, Finn Elliott, Ruby Hartley, Nigel Lindsay, Dorian Lough, Stefanie Martini, Steffan Rhodri en Eysteinn Sigurðarson.

De serie is gebaseerd op de romanreeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell en vertelt het verhaal van de zoon van een Saksische edelman uit de negende eeuw nadat hij als kind is ontvoerd. De Netflix-serie volgt zijn reis als hij probeert het land van zijn familie terug te winnen.

The Last Kingdom

Variety deelde het plot van de film:

"Uhtred moet opnieuw door een gebroken koninkrijk rijden met verschillende van de serie geliefde terugkerende personages, terwijl ze strijden naast en tegen nieuwe bondgenoten en vijanden. Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. En wanneer een alliantie Uhtreds hulp inroept bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen."

Dreymon deelde een bericht aan de kijkers via het Twitter-account van The Last Kingdom:

"Het is zo'n eer geweest om al die jaren deel uit te maken van het vertellen van dit verhaal. En voor onze trouwe fans...wat kan ik zeggen? Jullie zijn de reden dat we dit punt hebben bereikt en onze saga tot een einde mochten brengen. Dit, zoals het altijd is geweest, is voor jullie." - Alexander Dreymon ⚔️

Op het moment is er nog geen trailer beschikbaar voor Seven Kings Must Die, maar wel enkele foto's die je hieronder kunt bekijken:

13085 The Last Kingdom 1

13085 The Last Kingdom 2

13085 The Last Kingdom 3

13085 The Last Kingdom 4
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

tweemaalh
15 februari 2023, 13:57
Mooi! In maart de Luther-film, in april deze. Nu uitkijken naar de Peaky Blinders-film
0
Log in om een reactie achter te laten