Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Last Kingdom in januari bij Netflix

Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.

Tygo Gernandt (Baantjer het Begin, foto) speelt een bijrol in het derde seizoen van The Last Kingdom. En op 9 januari 2020 is de serie eindelijk te zien bij Netflix Nederland. Het heeft zolang geduurd omdat de serie in Nederland te zien was bij BBC First. Bij vele landen was de serie al eerder te zien bij de streamingdienst.



The Last Kingdom vertelt het verhaal van Uhtred (Alexander Dreymon) die het in het derde seizoen zwaar te verduren krijgt van onder andere de Deense Bloodhair (Ola Rapace, Below the Surface). Gernandt speelt Jackdaw die zich aansluit bij het leger van Bloodhair en de mysterieuze Skade (Thea Sofie Loch Næss, Wisting).

Op dit moment wordt het vierde seizoen opgenomen van de serie die gebaseerd is op de een reeks van vijf boeken van Bernard Cornwell. Wanneer het vierde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom