Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen The Last Kingdom in april op Netflix

De premièredatum van het vierde seizoen van The Last Kingdom is bekend gemaakt. De historische dramaserie verschijnt in april op Netflix.

Afgelopen januari kwam het derde seizoen van The Last Kingdom pas in Nederland op Netflix. Het seizoen was in vele landen al eerder te zien op Netflix. We hebben zo lang op het derde seizoen moeten wachten, omdat Netflix eerst nog samen werkte met BBC. Maar de streamingdienst heeft de serie nu zelf volledig in handen. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 26 april te zien op Netflix.


The Last Kingdom vertelt het verhaal van Uhtred (Alexander Dreymon, American Horror Story), die zijn voorouderlijk geboorterecht probeert op te eisen in een onrustige tijd. De serie speelt zich laat in de negende eeuw af in Groot-Brittannië. Alfred de Grote (David Dawson, Ripper Street) probeert daar zijn koninkrijk, de laatste van de zeven die nog niet is belaagd, te beschermen tegen de machtige Denen. De serie is gebaseerd op de boeken van The Saxons Stories, die zijn geschreven door Bernard Cornwell.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom