Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Castings voor tweede seizoen van The Last of Us stopgezet vanwege WGA-staking

The Last of Us voelt de gevolgen van de schrijversstaking. De casting voor seizoen twee van de serie is stilgelegd.

De serie, met in de hoofdrollen Pedro Pascal en Bella Ramsey, speelt zich af twee decennia nadat een massale schimmelinfectie een wereldwijde pandemie veroorzaakt en een zombie-uitbraak waardoor een groot deel van de wereldbevolking wordt weggevaagd.

Een overlevende van middelbare leeftijd genaamd Joel (Pascal) wordt belast met het vervoer van een jong meisje genaamd Ellie (Ramsey), in de hoop dat zij een remedie heeft voor het wereldprobleem. Gastacteurs in het eerste seizoen zijn onder meer Nico Parker, Merle Dandridge, Anna Torv, Gabriel Luna, Lamar Johnson, Keivonn Montreal Woodard, Melanie Lynskey, Jeffrey Pierce, Murray Bartlett en Nick Offerman.

The Last of Us

The Last of Us werd door HBO verlengd voor een tweede seizoen nadat in januari slechts twee afleveringen waren uitgezonden. Het oorspronkelijke plan was om scènes uit het videospel waarop het seizoen gebaseerd zal zijn - The Last of Us Part II - te gebruiken om acteurs voor de HBO-serie te auditioneren, maar dat plan is geschrapt.

Variety onthulde dat er nog geen scripts zijn geschreven voor seizoen twee van de serie. Makers Craig Mazin en Neil Druckmann hebben besloten niet over de stakingslijn te gaan en aan geen enkel project te werken totdat de staking voorbij is.

Zodra de staking is opgelost en, als de zaken snel vooruit kunnen gaan, is het plan om afleveringen voor The Last of Us seizoen twee begin 2024 in Vancouver te filmen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Futsudo
16 Mei 2023 10:49 -
Dit is balen want dit is wel het allerslechtste nieuws sinds de schrijversstaking.
Reageer
avatar_SLP
16 Mei 2023 11:26 -
Ontzettend balen inderdaad! We moeten al lang wachten op Seizoen 2, hopelijk levert het niet teveel vertraging op haha. Hoewel ik volledig achter de schrijvers sta!
Reageer
The Last of Us