Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Last of Us en Criminal Minds: Evolution beginnen in januari met filmen van tweede seizoen

Nu de WGA- en SAG-AFTRA-stakingen voorbij zijn, is de productie van verschillende vernieuwde series in volle gang.

Bronnen melden dat de productie van de tweede seizoenen van Criminal Minds: Evolution en The Last of Us in januari van start gaan.

Criminal Minds

Met Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez en Paget Brewster in de hoofdrollen, volgt Criminal Minds: Evolution de Behavioral Analysis Unit van de FBI. De Paramount+ serie is een vervolg op de langlopende serie van CBS.

Brewster onthulde op X dat de productie van de vervolgserie in januari wordt hervat. Ze schreef: "We beginnen midden januari met filmen in een razend tempo om de afleveringen zo snel mogelijk naar jullie toe te brengen! We hopen allemaal dat jullie ze zullen bekijken en ervan zullen houden!"

Het eerste seizoen van de revival bestond uit tien afleveringen en eindigde in februari. De serie was in januari al vernieuwd met een tweede seizoen.

The Last of Us

Wat The Last of Us betreft: de productie van het tweede seizoen van de HBO-serie werd in mei stilgelegd vanwege de stakingen in de industrie, maar er wordt nu gemeld dat de productie van seizoen twee op 7 januari wordt hervat. De afleveringen zullen naar verwachting pas in 2025 worden uitgezonden.

De HBO-serie, met in de hoofdrollen Pedro Pascal en Bella Ramsey, is geïnspireerd op de gelijknamige videogame van Naughty Dog. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en volgt wat er over is van de wereldbevolking twintig jaar nadat een virus de meesten heeft veranderd in zombieachtige wezens. De serie werd in januari na slechts twee afleveringen vernieuwd met een tweede seizoen.

Startdatums voor beide series worden later aangekondigd.
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last of Us