Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs gecast voor tweede seizoen van The Last of Us

The Last of Us breidt zijn cast voor seizoen twee uit met een viertal nieuw gecaste acteurs.

The Last of Us is gebaseerd op de videogame van Naughty Dog en speelt zich af twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel, gespeeld door Pedro Pascal, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie (Bella Ramsey), een veertienjarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute en hartverscheurende reis als ze beiden de VS moeten doorkruisen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

14924 Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle en Spencer Lord

Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle en Spencer Lord (van links naar rechts op de foto) zijn de acteurs die gecast zijn voor seizoen twee.

Ramirez zal Manny spelen, een loyale soldaat wiens zonnige vooruitzichten de pijn van oude wonden en een angst dat hij zijn vrienden zal teleurstellen wanneer ze hem het meest nodig hebben, verhullen.

Barer portretteert Mel, een jonge arts wiens toewijding om levens te redden wordt uitgedaagd door de realiteit van oorlog en tribalisme.

Gabrielle is Nora, een militaire hospik die worstelt om in het reine te komen met de zonden uit haar verleden.

Lord speelt Owen, een zachtaardige ziel gevangen in het lichaam van een krijger, veroordeeld om te vechten tegen een vijand die hij weigert te haten.

Ramirez speelde eerder in Marvel's The Falcon and the Winter Soldier en gastrollen in onder andere Black Mirror, Orange Is the New Black en The Gifted.

Barer had vaste rollen in Marvel's Runaways en Rebel (2021) en was te zien in terugkerende rollen in Atypical, One Day at a Time (2017) en Saved By the Bell (2020).

Gabrielle is te zien als Marianne Bellamy in de Netflix-hit You en speelde in de gelimiteerde serie Kaleidoscope met Giancarlo Esposito, Chilling Adventures of Sabrina en The 100.

Lord speelde in de Canadese serie Family Law (CA) en de Canadese familieserie Heartland. Ook had hij gastrollen in Riverdale en The Good Doctor.

The Last Of Us seizoen twee is geschreven en geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt ook geproduceerd door Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O'Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan en Evan Wells. De productiemaatschappijen zijn PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last of Us