Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

HBO onthult eerste blik op het tweede seizoen van The Last of Us

The Last Of Us seizoen twee debuteert pas in 2025, maar HBO deelt nu al een blik op wat er komen gaat.

Tijdens de Upfront-presentatie van Warner Bros. Discovery afgelopen week werden de eerste foto's van het tweede seizoen vrijgegeven, met Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie.

De foto's geven niet veel weg over het plot, maar dat was te verwachten aangezien de productie van seizoen twee nog maar net is begonnen. Tot nu toe blijven details schaars.

15366 The Last of Us s2

Op de foto van Pascal staat Joel 's nachts buiten met iemand die met zijn rug naar de camera staat te praten. Op de volgende foto lijkt het overdag te zijn, maar Ellie sluipt een gebouw binnen met haar wapen in de aanslag voor het geval er iets misgaat. De foto's kun je onderaan dit nieuwsbericht in zijn geheel bekijken.

The Last of Us is gebaseerd op de videogame van Naughty Dog en speelt zich af twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd.

Joel, gespeeld door Pascal, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie (Ramsey), een veertienjarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een klein klusje wordt al snel een brute en hartverscheurende reis als ze allebei de VS moeten doorkruisen en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

The Last of Us is geschreven en geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann van Naughty Dog.

De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt ook geproduceerd door Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O'Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan en Evan Wells.

De productiemaatschappijen zijn PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.

15366 Pedro Pascal The Last of Us s2

15366 Bella Ramsey The Last of Us s2
Vorige aflevering
Look for the Light
Look for the Light
01x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
16 Mei 2024 17:06 -
Leuk nieuws. Ik hoop dat ze het fantastische eerste seizoen minimaal kunnen evenaren. Heel benieuwd! Maar nog wel lang geduld hebben....
Reageer
The Last of Us