Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ deelt premièredatum en trailer voor nieuwe dramaserie The Last Thing He Told Me

The Last Thing He Told Me komt volgende maand naar Apple TV+ en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven.

De nieuwe dramaserie heeft Jennifer Garner (Alias) in de hoofdrol en als uitvoerend producent. Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), Angourie Rice (Mare of Easttown), Aisha Tyler (Criminal Minds), Augusto Aguilera (Too Old To Die Young), Geoff Stults (Guilty Party) en John Harlan Kim (9-1-1) spelen ook een hoofdrol in de serie.

The Last Thing He Told Me is gebaseerd op de roman van Laura Dave en volgt een vrouw die probeert een betere relatie met haar stiefdochter op te bouwen nadat haar man is verdwenen.

Het wordt geproduceerd door Reese Witherspoon's Hello Sunshine en 20th Television en de serie gaat wereldwijd in première op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op vrijdag 14 april 2023, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag tot en met 19 mei.

The Last Thing He Told Me

De serie volgt Hannah (Garner), een vrouw die een relatie moet aangaan met haar zestienjarige stiefdochter Bailey (gespeeld door Rice) om de waarheid te vinden over waarom haar man op mysterieuze wijze is verdwenen.

The Last Thing He Told Me is gecreëerd en bewerkt door Laura Dave, naast de met een Academy Award bekroonde co-creator Josh Singer. Het is de eerste samenwerking tussen de getrouwde Dave en Singer, die beiden uitvoerend producent zijn, naast Garner en Reese Witherspoon en Lauren Neustadter van Hello Sunshine. De serie wordt voor Apple geproduceerd door Hello Sunshine, die het boek van schrijfster Laura Dave heeft geoptieërd en samen met 20th Television de studio van het project vormt.

Olivia Newman (Chicago Fire) regisseert de eerste aflevering en de vrouwelijke regisseurs voor de serie zijn Deniz Gamze Ergüven (Perry Mason (2020)), Daisy Von Scherler Mayer (Yellowjackets) en Lila Neugebauer (The Sex Lives of College Girls).

The Last Thing He Told Me

Gepubliceerd door Simon & Schuster op 4 mei 2021, werd de roman The Last Thing He Told Me onmiddellijk een #1 New York Times Bestseller en bleef meer dan een jaar op de lijst staan. Het was de winnaar van de Goodreads Choice Award for Beste Thriller/Spanning van 2021, een Amazon Best Book of the Year in 2021, een Apple Best Book of the Year in 2021 en in 2022 was The Last Thing He Told Me een van de populairste boeken die in bibliotheken in heel Amerika werden uitgeleend en het populairste e-book.

Tot op heden zijn er alleen al in de Verenigde Staten meer dan twee miljoen exemplaren van het boek verkocht en is het omarmd in 38 landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, waar het een keuze was voor de boekenclub Richard en Judy. De paperbackeditie van The Last Thing He Told Me zal voor het eerst verkrijgbaar zijn op 21 maart 2023 en kan nu worden voorbesteld.

The Last Thing He Told Me is de nieuwste spraakmakende samenwerking tussen Apple en Hello Sunshine en voegt zich bij een reeks projecten die Hello Sunshine voor Apple TV+ heeft geproduceerd, waaronder het binnenkort in première gaande My Kind of Country, een baanbrekende wereldwijde zoektocht naar onconventioneel en buitengewoon countrymuziektalent en de eerste wedstrijdserie voor het platform.

Daarnaast is er de onlangs vernieuwde psychologische thriller Surface met Gugu Mbatha-Raw in de hoofdrol, de met een Emmy, SAG en Critics Choice Award bekroonde serie The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, en de met een NAACP Image Award bekroonde dramaserie Truth Be Told (2019) met Octavia Spencer in de hoofdrol.
Video on youtube
Vorige aflevering
Sanctuary
Sanctuary
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Thing He Told Me