Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ vernieuwt The Last Thing He Told Me met een tweede seizoen

Apple TV+ heeft een tweede seizoen besteld van The Last Thing He Told Me, dat gebaseerd zal zijn op het aankomende vervolg op de bestseller van Laura Dave.

Het vervolg op The Last Thing He Told Me zal in 2025 verschijnen bij Simon & Schuster/Marysue Rucci Books in de VS en Penguin Random House/Century Books in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland - voorafgaand aan de start van het tweede seizoen van de Apple TV+ serie.

The Last Thing He Told Me

Seizoen twee zal het verhaal uitbreiden, met acteurs Jennifer Garner, Nikolaj Coster-Waldau, Angourie Rice en David Morse in de hoofdrollen. De thriller van 20th Television en Reese Witherspoon's Hello Sunshine volgt Hannah Hall (Garner), die een relatie moet aangaan met haar zestienjarige stiefdochter Bailey (Rice) om de waarheid te vinden over waarom haar man op mysterieuze wijze is verdwenen.

Het volledige eerste seizoen van de serie 2023 kan worden gestreamd op Apple TV+.

"Zoals zoveel mensen viel ik voor Hannah op pagina 1 van Laura Dave's aangrijpende roman," zei Garner, die ook als uitvoerend producent aan de serie meewerkt. "De overstap van lezer en groot fan naar acteur en producent was heerlijk - en nog zoeter door de samenwerking met Laura, Josh, Reese en iedereen bij Hello Sunshine, en de geweldige teams bij Apple en 20th.

Deel uitmaken van deze groep, en niet te vergeten van zo'n geweldige cast, was voor mij een hoogtepunt in mijn carrière. Ik vind het geweldig om meer van Hannah's verhaal te kunnen vertellen - ik had niet sneller ja kunnen zeggen tegen seizoen twee. Deze personages en hun verhaal betekenen zoveel voor mij, net zoals ik weet dat ze dat doen voor de velen die onze serie hebben geprezen; we zijn enthousiast om het publiek nog meer te geven met dit volgende hoofdstuk."

Witherspoon voegde daaraan toe: "We zijn ontzettend blij dat we dit ongelooflijke team weer bij elkaar kunnen brengen voor een nieuw seizoen van The Last Thing He Told Me op Apple TV+. De reactie van het publiek op Laura Dave's prachtige roman en Jen Garner's prachtige optreden in de serie was zo bevredigend voor ons allemaal bij Hello Sunshine. We kunnen niet wachten om erin te duiken en te zien wat Hannah Hall in seizoen twee te wachten staat."

The Last Thing He Told Me is gecreëerd en bewerkt door Dave, samen met Academy Award-winnende co-bedenker Josh Singer, en is de eerste samenwerking tussen de getrouwde Dave en Singer, die beiden uitvoerend producent zijn naast Garner, Witherspoon en Lauren Neustadter.

Aaron Zelman doet mee aan seizoen twee als co-showrunner en uitvoerend producent met Singer.

"Ik ben dolblij dat ik het verhaal van Hannah en Bailey kan blijven vertellen", zegt Dave. "De respons op The Last Thing He Told Me is echt buitengewoon geweest en ik ben iedereen dankbaar die het boek heeft gelezen en gedeeld en dit mogelijk heeft gemaakt."

The Last Thing He Told Me werd voor het eerst uitgegeven in hardcover door Simon & Schuster in 2021 en was een Reese's Book Club keuze en een New York Times bestseller.
Vorige aflevering
Sanctuary
Sanctuary
01x07
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Thing He Told Me