Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW haalt The Librarians: The Next Chapter van zijn herfstschema

Als je uitkeek naar The Librarians: The Next Chapter deze herfst moet je nog even wachten.

De spin-off van The Librarians (2014) zou donderdag 24 oktober in première gaan op The CW, maar wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Het nieuws volgt op de aankondiging van The CW dat de nieuwe niet-gescripte serie The Wranglers, die het persoonlijke en professionele leven volgt van jonge medewerkers van de Circle Bar Dude Ranch in Montana, vanaf 24 oktober in première zal gaan in het tijdslot van The Librarians: The Next Chapter op donderdag om 21.00 uur.

The Librarians: The Next Chapter

Van schrijver en uitvoerend producent Dean Devlin is The Librarians: The Next Chapter een spin-off van de originele televisieserie The Librarians (2014), die de avonturen volgde van de bewaarders van een magische opslagplaats van 's werelds krachtigste en gevaarlijkste bovennatuurlijke artefacten.

De nieuwe serie draait om een 'Bibliothecaris' (Callum McGowan) uit het verleden, die naar het heden is gereisd en nu hier vastzit. Wanneer hij terugkeert naar zijn kasteel, dat nu een museum is, laat hij per ongeluk magie los over het hele continent. Hij krijgt een nieuw team om hem te helpen de rotzooi op te ruimen die hij heeft gemaakt en vormt zo een nieuw team van Bibliothecarissen (Librarians).

The Librarians: The Next Chapter heeft Callum McGowan, Jessica Green, Olivia Morris, Bluey Robinson en Caroline Loncq in de hoofdrollen, samen met gastacteur Christian Kane, die zijn rol als Jacob Stone herhaalt, in de spin-off serie.

Devlin is showrunner en uitvoerend producent naast Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment. Noah Wyle is ook uitvoerend producent. Mark Franco van Electric Entertainment en Jonathan English van Balkanic Media produceren ook.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Librarians: The Next Chapter