Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Librarians: The Next Chapter gaat van The CW naar TNT

TNT gaat The Librarians: The Next Chapter, de spin-off van de klassieke bovennatuurlijke dramaserie uitzenden.
De originele serie The Librarians (2014) werd ook eerder uitgezonden op TNT en de spin-off zal nu ook bij het netwerk te zien zijn, nadat het vorige week geschrapt werd uit het herfstschema van The CW.

The Librarians: The Next Chapter

Dit komt omdat het Warner Bros. Discovery-netwerk teruggaat naar originele dramaprogramma's met nieuwe projecten zoals Debriefing the President, zoals bronnen hebben onthuld.

Het netwerk heeft de serie overgenomen van Electric Entertainment, dat de serie produceerde.

Vorige week haalde The CW de serie uit het herfstschema en verving het door de realityserie The Wranglers, die op donderdag om 21.00 uur (Amerikaanse tijd) zal worden uitgezonden.

"The CW is ongelooflijk trots op de samenwerking met Dean Devlin en het hele team van Electric Entertainment om een buitengewone voortzetting van de Librarians-franchise te creëren", zegt Brad Schwartz, President of Entertainment bij The CW, in een verklaring. "We zijn erg blij dat TNT, het oorspronkelijke netwerk van de serie, er net zoveel van houdt als wij en het erg waardevol vond om de serie naar hun publiek te brengen. Het is een primeur voor CW Studios en we kunnen niet wachten tot fans dit ongelooflijke volgende hoofdstuk kunnen beleven."

Van schrijver en uitvoerend producent Dean Devlin is The Librarians: The Next Chapter een spin-off van de originele serie The Librarians (2014), die de avonturen volgde van de bewaarders van een magische opslagplaats van 's werelds krachtigste en gevaarlijkste bovennatuurlijke artefacten. De nieuwe serie draait om een 'Bibliothecaris' (Callum McGowan) uit het verleden, die naar het heden is gereisd en nu hier vastzit. Wanneer hij terugkeert naar zijn kasteel, dat nu een museum is, laat hij per ongeluk magie los over het hele continent. Hij krijgt een nieuw team om hem te helpen de rotzooi op te ruimen die hij heeft gemaakt en vormt zo een nieuw team van Bibliothecarissen (Librarians).

The Librarians: The Next Chapter heeft McGowan, Jessica Green, Olivia Morris, Bluey Robinson en Caroline Loncq in de hoofdrollen, samen met gastacteur Christian Kane, die zijn rol als Jacob Stone herhaalt, in de spin-off serie.

Devlin is showrunner en uitvoerend producent naast Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment. Noah Wyle is ook uitvoerend producent. Mark Franco van Electric Entertainment en Jonathan English van Balkanic Media produceren ook.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten