Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

The Lincoln Lawyer vernieuwd met een derde seizoen door Netflix

Netflix heeft The Lincoln Lawyer vernieuwd voor een derde seizoen dat zal bestaan uit tien afleveringen na een succesvolle tweede reeks waarin de serie de Top 10 bereikte in 81 landen.

Manuel Garcia-Rulfo keert terug als Mickey Haller. Daarnaast zullen Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco), Yaya DaCosta (Andrea Freemann) en anderen hun rollen hernemen.

Het derde seizoen zal gebaseerd zijn op The Gods of Guilt, het vijfde boek in Michael Connelly's Lincoln Lawyer serie.

13996 The Lincoln Lawyer foto

De serie volgt Mickey Haller, een idealist die zijn advocatenpraktijk runt vanaf de achterbank van zijn Lincoln terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. Het tweede seizoen was gebaseerd op het vierde boek in Connelly's serie, The Fifth Witness.

"De reacties van het publiek op de serie waren zo dankbaar en geweldig, en we zijn blij dat we de kans krijgen om terug te keren in het universum van Michael Connelly en Mickey Haller en zijn wereld opnieuw op het scherm te brengen," aldus Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez, co-showrunners en uitvoerend producenten.

Humphrey en Rodriguez produceren samen met David E. Kelley, Michael Connelly, Ross Fineman, Barry Jossen en Tana Jamieson. The Lincoln Lawyer is gemaakt voor televisie door David E. Kelley en ontwikkeld door Ted Humphrey. A+E is de studio.

Bekijk hieronder de aankondiging van Netflix voor het derde seizoen van The Lincoln Lawyer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Bury Your Past
Bury Your Past
02x10
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Lincoln Lawyer