Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor derde seizoen The Lincoln Lawyer uitgebracht

Trailer voor derde seizoen The Lincoln Lawyer uitgebracht

“Het is persoonlijk” voor Mickey Haller in The Lincoln Lawyer. Haller (Manuel Garcia-Rulfo) is vastbesloten om uit te zoeken wie zijn voormalige cliënt Gloria Days (Fiona Rene) heeft vermoord.
“Deze is persoonlijk, omdat het een cliënt is waar hij echt om gaf en dacht dat ze uit dat leven en uit gevaar was gekomen”, vertelde co-showrunner Dailyn Rodriguez aan Netflix’s Tudum. “Mickey vraagt ​​zich heel erg af: ‘Heeft hij hier iets mee te maken? Had hij meer kunnen doen om haar te helpen?’”

“We lopen een zeer gevaarlijk terreurgebied binnen”, waarschuwt Lorna (Becki Newton) in de trailer, die je hieronder kunt bekijken. Het derde seizoen met tien afleveringen is gebaseerd op het vijfde boek uit Michael Connelly’s The Lincoln Lawyer-serie, The Gods of Guilt.

In het derde seizoen keren de sterren uit de serie Manuel Garcia-Rulfo, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson en Yaya DaCosta terug. Terugkerende/gaststerren in seizoen 3 zijn onder meer Neve Campbell, Merrin Dungey, Elliott Gould, Devon Graye, Michael Irby, Maisie Klompus, Allyn Moriyon, Wolé Parks, John Pirruccello, Fiona Rene, Philip Anthony-Rodriguez, Jon Tenney en Krista Warner.

The Lincoln Lawyer draait om Mickey Haller (Garcia-Rulfo), een iconoclastische idealist die zijn advocatenpraktijk leidt vanuit de achterbank van zijn Lincoln terwijl hij grote en kleine zaken in de uitgestrekte stad Los Angeles aanneemt.

De serie is voor televisie gemaakt door David E. Kelley en voor televisie ontwikkeld door Humphrey. Connelly is uitvoerend producent en schrijver van de serie. Ross Fineman en Kelley zijn ook uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door A+E Studios en Barry Jossen en Tana Jamieson dienen als uitvoerende producenten.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
dinsdag, 16:15
Ik vind de serie niet van een hoogstaand niveau, maar hij is zeer vermakelijk en kijkt zo lekker weg. Laat het derde seizoen maar komen, want te zien aan de trailer lijkt ook dit weer als vanouds.
1
Log in om een reactie achter te laten