Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Long Call binnenkort te zien in Nederland

De miniserie The Long Call is gebaseerd op een boek van Anne Cleeves.

Vanaf 2 april kun je de vierdelige miniserie The Long Call gaan zien op NPO 2. Op zaterdag 2 april start de serie met een dubbele aflevering en een week later op 9 april zijn de laatste twee afleveringen te zien.

De misdaadserie is gebaseerd op een boek van Anne Cleeves waarvan eerder Vera en Shetland werd verfilmd als serie. The Long Call draait om detective Matthew Venn (Ben Aldridge, Pennyworth) als deze terugkeert naar de evangelische community in Devon, waar hij opgroeide om zijn vaders begrafenis bij te wonen. Matthew is twintig jaar geleden weggegaan, nadat hij was verstoten door zijn familie, die deel uitmaakt van een streng-religieuze gemeenschap in het gebied. Wanneer een schokkende moord plaatsvindt leidt Matthew het onderzoek. Iedereen in Devon blijkt de nodige geheimen te hebben.

Naast Aldridge zijn er rollen voor onder andere Declan Bennett, Siobhán Cullen, Anita Dobson, Dylan Edwards, Sarah Gordy, Aoife Hinds, Pearl Mackie, Neil Morrissey, Amit Shah, Martin Shaw, Juliet Stevenson en Alan Williams.

Op 25 oktober 2021ging The Long Call in première bij ITV in Groot-Brittannië en werd na uitzending internationaal uitgebracht als BritBox-origineel. In België was de serie vanaf 18 februari te zien op Eén.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Long Call