Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Lord of the Rings: The Rings of Power laat epische trailer zien voor seizoen twee

Een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Prime Video's Lord of the Rings-serie The Rings of Power onthult een enorme omvang die het debuutseizoen lijkt te overtreffen.
De trailer, die op San Diego Comic-Con werd onthuld, toont een stortvloed aan iconische omgevingen van Midden-Aarde, samen met enkele nieuwe, en lijkt te wijzen op een grotere focus op personages die fan-favorieten werden tijdens het eerste seizoen - namelijk de Elfenpoliticus en krijger Elrond (Robert Aramayo) en de dwergenprins Durin IV (Owain Arthur), samen met de hoofdrolspelers van de serie, elfenkrijger Galadriel (Morfydd Clark) en de demonische Sauron (Charlie Vickers).

15746 The Lord of the Rings s2 foto 1

Zoals eerder gemeld, keert één belangrijk personage uit het vorige seizoen niet terug in de serie, de genezer Bronwyn (Nazanin Boniadi), terwijl een geliefd personage uit de romans van J.R.R. Tolkien, Tom Bombadil (Rory Kinnear), zich bij het ensemble heeft gevoegd.

De trailer legt ook, zoals te verwachten viel, een grote nadruk op de titulaire ringen van macht die Sauron smeedt om alle leiders van Midden-Aarde te controleren.

"Sauron is op dreef," vertelde co-showrunner J.D. Payne het publiek tijdens het Comic-Con panel over het nieuwe seizoen. "Er zijn problemen. Er is gevaar. Er is dood en strijd."

The Lord of the Rings: The Rings of Power debuteerde in 2022 als Prime Video's meest bekeken serie op een premièredag en resulteerde cumulatief in meer dan 32 miljard gestreamde minuten. Hoewel het eerste seizoen gemengde kritieken kreeg van fans en critici, beloofden showrunners Payne en Patrick McKay om het tweede seizoen in elk opzicht groter en beter te maken dan het eerste.

De officiële beschrijving van seizoen twee: "In seizoen twee van The Lord of the Rings: The Rings of Power is Sauron teruggekeerd. Verstoten door Galadriel, zonder leger of bondgenoot, moet de opkomende Duistere Heer nu vertrouwen op zijn eigen sluwheid om zijn kracht weer op te bouwen en toezicht te houden op de creatie van de Ringen van Macht, die hem in staat zullen stellen om alle volkeren van Midden-Aarde te binden aan zijn sinistere wil.

Voortbouwend op de epische omvang en ambitie van seizoen één, dompelt het nieuwe seizoen zelfs de meest geliefde en kwetsbare personages onder in een opkomende vloed van duisternis en daagt iedereen uit om hun plaats te vinden in een wereld die steeds meer op de rand van onheil komt te staan. Elfen en dwergen, orcs en mensen, tovenaars en Harfoots... terwijl vriendschappen onder druk komen te staan en koninkrijken uiteen beginnen te vallen, zullen de krachten van het goede steeds dapperder vechten om vast te houden aan wat voor hen het allerbelangrijkst is... elkaar."

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen twee debuteert op donderdag 29 augustus op Prime Video.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten