Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Sauron wordt door twee acteurs gespeeld in The Lord of the Rings seizoen twee

Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power kent zowaar twee verschillende acteurs voor de rol van Sauron.

The Lord of the Rings: The Rings of Power zit vol met personages, van mensen tot elven. De protagonisten uit de fantasieserie krijgen te maken met nieuwe uitdagingen in het tweede seizoen met de duisternis die zich verspreid door Middle-Earth, maar wat te denken van de slechteriken?

15902 The Lord of the Rings s2

Sauron (Charlie Vickers, foto), die zich eerder onder de naam Halbrand bewoog, is zeker een favoriet geworden onder fans. De mythologie was altijd al uitgesproken over zijn gladde streken, maar in het tweede seizoen zien we Sauron daadwerkelijk schakelen van persoon tot persoon om iedereen om hem heen te manipuleren.

Een nieuwe vrijgegeven video laat zien hoe hij impact heeft op iedereen rondom hem in het tweede seizoen, maar het komt ook met een flink nieuwtje: Vickers is niet de enige acteur die Sauron speelt in The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Showrunners J.D. Payne en Patrick McKay hebben tegenover onze Amerikaanse collega's op SDCC onthuld dat Sauron de vorm aanneemt van een wezen, maar we weten nu ook dat hij meerdere menselijke vormen krijgt. Jack Lowden speelt een eerdere vorm van Sauron in het aankomende seizoen.

In de video bevestigt Lowden (foto onder) dat zijn scène zich duizenden jaren voor het eerste seizoen afspeelt, net na de val van Morgoth. We weten dat Morgoth de orcs heeft gemaakt, en we weten dat Adar (Sam Hazeldine) de wezens als zijn kinderen ziet. Zijn ongenoegen richting Sauron is nog duidelijker dan zijn ouderlijke gevoelens voor de orcs, aangezien de Dark Lord vertelt dat hij hun nieuwe meester is. Adar lijkt voorbereid om Sauron de orcs te laten leiden over zijn lijk en, aangezien Adar nog aanwezig is in het heden en Sauron een wrok koestert richting hem, is het vrij duidelijk dat Sauron die grot niet heel blij zal verlaten.

15902 Jack Lowden als Sauron

Niet voor niets heeft Sauron een ander gezicht toen de twee voor het eerst met elkaar ruzie kregen, maar het lost ook het mysterie op waarom Adar geen idee had wie Sauron was toen hij verscheen als Halbrand in het eerste seizoen.

Verder krijgen we in de video een kleine blik op de Dark Lord (nog in Annatar vorm) die kijkt naar Prince Durin IV (Owain Arthur) (zie foto beneden). De dwergen spelen een grote rol in het maken van de machtige ringen, dus het is geen verrassing dat de twee elkaar ontmoeten. De hebzucht van King Durin III (Peter Mullan) zorgt er vermoedelijk voor dat hij de kant van Sauron kiest en daardoor wordt de afstand tussen vader en zoon waarschijnlijk nog groter.

Celebrimbor (Charles Edwards) wordt ook in de luren gelegd door Sauron. Deze arme elf wil gewoon graag de mooiste en krachtigste ringen in het land maken, maar niet Middle-Earth vernietigen. Zijn ambitie is ook direct zijn ondergang, aangezien we hem continu bij Annatar om de vinger gewonden zien. Uiteindelijk zien we natuurlijk hoe Celebrimbor achter de waarheid komt en realiseert wat hij heeft gedaan.

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen twee komt vanaf donderdag 29 augustus naar Prime Video. Bekijk hieronder de achter-de-schermen-video.

15902 The Lord of the Rings s2 foto 2
Video on youtube
Vorige aflevering
Alloyed
Alloyed
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Lord of the Rings: The Rings of Power