Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Eerste blik op Ciarán Hinds in The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen twee

Een eerste blik op Ciarán Hinds in The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen twee met het nieuwe personage Dark Wizard.
Het personage van Hinds wordt beschreven als "een duistere en machtige tovenaar, wiens oorsprong en bedoelingen gehuld zijn in geheimzinnigheid, en die een legioen van magisch zwaaiende acolieten heeft die elk bevel van hem opvolgen - onder hen de drie reizigers die de Stranger opzochten aan het einde van het eerste seizoen... op bevel van de Duistere Tovenaar."

15915 Ciaran Hinds in The Lord of the Rings s2

De casting van Hinds (foto) werd eerder dit jaar onthuld, toen Rory Kinnear en Tanya Moodie zich ook bij de cast voegden. Toen werden er nog geen karakterbeschrijvingen gegeven.

Hinds werd genomineerd voor een Oscar en een BAFTA voor zijn rol in Belfast en speelde ook in films als Munich, There Will Be Blood, In Bruges en Justice League en in series als Game of Thrones en Rome.

The Lord of the Rings-serie, ontwikkeld door J.D. Payne en Patrick McKay, speelt zich af in het Tweede Tijdperk van Midden-Aarde - duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de Lord of the Rings-films en de romans van J.R.R. Tolkien.

De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een ensemble van bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-Aarde.

Seizoen twee van het mega-budget Prime Video fantasiedrama gaat op donderdag 29 augustus van start met drie afleveringen, met daarna elke week één aflevering tot de seizoensfinale op 3 oktober.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten