Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

The Man Who Fell To Earth gecanceld door Showtime

The Man Who Fell To Earth, met Chiwetel Ejiofor in de hoofdrol, keert niet terug voor een tweede seizoen bij Showtime.

De serie The Man Who Fell To Earth is gebaseerd op de gelijknamige roman van Walter Tevis uit 1963 en een vervolg op de film uit 1976 met David Bowie in de hoofdrol. Ejiofor speelde een buitenaards wezen die op de Aarde arriveert en deze moet redden op een belangrijk punt in de geschiedenis. De cast bevat verder ook Naomie Harris, Clarke Peters en Bill Nighy.

Als eerbetoon aan Bowie werd elke aflevering vernoemd naar een van zijn liedjes. The Man Who Fell to Earth debuteerde in april 2022. Het werd ontvangen met over het algemeen positieve recensies, met bijzondere lof voor de prestaties van Ejiofor en Harris. De mede-bedenker van de serie, Alex Kurtzman, heeft plannen gehad voor een tweede deel van de adaptatie en deelde zijn ideeën over hoe de serie mogelijk zou kunnen uitbreiden als deze zou terugkeren. Maar hij merkte op dat het belangrijk was dat het verhaal, zoals het bestond, bevredigend was op zichzelf.

The Man Who Fell to Earth

Hoewel het aanvankelijk was gepland als een gelimiteerde serie met een gesloten einde, veranderden Kurtzman en mede-bedenkster Jenny Lumet halverwege de plannen. Een woordvoerder van Showtime merkte op dat leidinggevenden ook hadden "geflirt" met het idee om de serie voort te zetten. Toch besloten ze uiteindelijk om "het te omarmen als een goed verteld verhaal van één seizoen."
Video on youtube
Vorige aflevering
The Man Who Sold The World
The Man Who Sold The World
01x10
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Man Who Fell to Earth