Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen The Mandalorian in najaar 2020

Tweede seizoen The Mandalorian in najaar 2020

The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december is verschenen.
De serie is erg positief ontvangen. The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum, ontwikkeld door Jon Favreau en geproduceerd door Lucasfilm. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal. Hij volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens.

De opnames voor het tweede seizoen van The Mandalorian zijn in oktober al van start gegaan. John Favreau heeft nu op Twitter laten weten dat het tweede seizoen in het najaar van 2020 beschikbaar komt. Insiders hebben laten doorschemeren dat verschillende personages uit de mythologische Star Wars-speelfilms tijdens het tweede seizoen van de serie zullen verschijnen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten