Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor laatste seizoen The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel keert binnenkort terug voor het vijfde en laatste seizoen. Prime Video heeft een teaser trailer en een nieuwe poster vrijgegeven.

Met Rachel Brosnahan, Michael Zegen, Alex Borstein, Tony Shalhoub, Marin Hinkle, Caroline Aaron en Jane Lynch in de hoofdrollen, volgt de comedyserie een vrouwelijke comédienne die in de jaren zestig leeft.

Prime Video onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Vandaag onthulde de geliefde en gevierde Prime Video-serie The Marvelous Mrs. Maisel de officiële teaser trailer, poster en startdatum voor het vijfde en laatste seizoen van de baanbrekende serie, die fans de afgelopen zes jaar heeft verrukt. Het vijfde seizoen gaat op vrijdag 14 april 2023 van start met drie afleveringen en wekelijks nieuwe afleveringen.

Na het verbranden van bruggen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie weer op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om elke sneeuwstorm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om 'Voorwaarts te gaan' en te vechten voor haar opgang naar het sterrendom, uitgerust met haar snelle humor en scherpe tong, en niets anders te verliezen.

13191 The Marvelous Mrs. Maisel poster s5

In het vijfde en laatste seizoen is Midge dichter dan ooit bij het succes waar ze van droomde, om te ontdekken dat dichter dan ooit nog zo ver weg is.

Schepper Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino kennen de 'laatste beelden' en het 'laatste moment' van de serie al sinds de finale van seizoen vier vorig jaar.

The Marvelous Mrs. Maisel, een prijswinnaar, heeft twintig Primetime Emmy Awards gewonnen, waaronder Outstanding Comedy Series, zes Critics Choice Awards, vier Screen Actors Guild Awards, drie Golden Globe Awards en meer. De serie is uitgegroeid tot een van de meest geprezen en geliefde series op televisie en heeft het spel van de streaming-industrie veranderd.

The Marvelous Mrs. Maisel, van de bekende bedenker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino, en heeft Emmy-winnares Rachel Brosnahan, viervoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub, drievoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, SAG Award-winnaar Reid Scott, Alfie Fuller, en Jason Ralph in de hoofdrollen."
Vorige aflevering
Four Minutes
Four Minutes
05x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Marvelous Mrs. Maisel